Torsdag.

Godkväll på er alla!


Sitter här hemma med en kopp kaffe och bara slappar lyssnar på dansbandsdax såklart det är där jag sitter och sänder webbradio några kvällar i veckan. Tänker på den senaste veckan som snart går mot sitt slut. Det har för mig varit en jobbig vecka för jag har haft tankar och funderingar på så mycket olika saker som hänt och kommer hända.


I morgon ska jag på begravning det är inget jag vill men det är samtidigt något man måste gå igenom och göra. Speciellt när det är en nära anhörig som gått bort. Det har varit tuffa dagar med många tankar och funderingar. Och man känner sig så tom och förlamad av sorg och saknad.


Men det jag har kvar är alla fina minnen och de betyder så mycket. Det är en jobbig process många saker som skall fixas och ordnas upp. Jag har känt och fått ett sådant starkt fint stöd från mina vänner och de är dom finaste ni vet vilka ni är. Sedan har jag mitt arbete det hjälper mig så otroligt mycket för jag trivs så bra där.


Var idag och besiktigade min bil och det gick så där. Den gick inte igenom men som jag ser det så är det inga allvarliga saker så det får jag fixa till. Man har ju en månad på sig innan jag ska in igen med bilen. Det kändes skönt att det inte var något allvarligt eller något som kostar en massa pengar. Innan så han jag vara med en stund på kursen jag går genom mitt arbete den är så spännande och intressant. Där vi snackar om olika funktionshinder och olika slags handikapp hur människor fungerar och är. Att personer med samma diagnos ändå kan vara olika detta tycker jag är mycket intressant.


Ska ta mig ett varmt bad och lyssna på lite härlig Thorleifs musik. Glöm inte bort att rösta på lördag då är ju Thorleifs med i melodifestivalen. Jag kommer rösta mycket på lördag men även några på det dyrare numret då gör jag en god gärning för världens barn. Bjuder er på en fin bild från Hovfjället åkte upp till Torsby i fyra dagar på min semester. HEJA, HEJA THORLEIFS.


Ha det gott..... Kram från Mikael.

Vacker vy från Hovfjället i Värmland.

Kommentera här: