Sista seriematchen för IFK Ölme hemma mot Örebro Syrianska IF

Det känns varje år lite vemodigt framåt höstkanten då vårat fotbollslag IFK Ölme gör och spelar sista seriematchen och överhuvudtaget då fotbollssäsongen tar slut. Då börjar en väntan och längtan tills nästa säsong men samtidigt vet man att då börjar och tar elitserien i ishockey vid. IFK Ölmes säsong har varit höga berg och några djupa dalar man har efter de förutsättningar gjort det mycket bra tycker jag. Roger Werner och Mikael Johansson som lett laget har haft en tunn spelartrupp något som visat sig sårbart på slutet av säsongen men dom har lett och lyckats lotsa fram laget mycket bra.


IFK Ölme - Örebro Syrianska IF.IFK Ölme - Örebro Syrianska IF.IFK Ölme - Örebro Syrianska IF.

IFK Ölme - Örebro Syrianska IF.Jag på fotboll Ölme IP.ÖLme IP. 

Det är inte lätt att göra under med små medel och truppen har varit tunn och sårbar för skador man har inte alltid haft de bästa förutsättningar och så har en del spelare under säsongen av olika anledningar lämnat laget. Men de som har spelat ska ha stort cred och eloge för dom har stundtals gjort det riktigt bra. Sedan är det alltid svårt att finna motivation mot slutet då det inte gäller något. Eller som man säger man har inte längre något att spela för förutom hedern. Joakim Thuresson har vaktat målet och gjort det mycket bra som sista utpost. Försvarsspelet har väl varit si och så i vissa matcher och anfallet med Saeed Rashid på topp som öst in mål. Dom har med dessa förutsättningar gjort en fin säsong man är kvar i trean och får således spela där nästa år med.

 

Ett tag var dom med och nosade på toppen då tändes ett litet hopp men sedan kom några förluster och förstörde. Man har alltid styrt ut till IP för att se laget spela och det har även blivit några bortamatcher i år också. Man har varit med några år nu som support och hjälpt till med diverse saker. Det är fotbollslaget i hjärtat för något annat favoritlag har jag inte direkt inte lika starkt som ishockeyn där jag håller på Södertälje. Nu var det dags för sista seriematchen för denna säsongen hemma mot Örebro Syrianska IF på Ölme IP: Detta var en match som inte gällde något för nåt av lagen men som bägge ändå ville vinna. Måste berömma domaren som gjorde en toppen insatts en av de bästa domarna jag sett på en fotbollsplan. Matchen den slutade 2-2 vill härmed tacka alla sponsorer, spelare, ledare och alla övriga inom IFK Ölme för säsongen 2009. Nu ser man med spänning fram emot samarbetet med IFK Kristinehamn.

 

IFK Ölme.

Fridens Mikael.

Kommentera här: