The Corrs en grupp som fångat mig!

Ibland hör man en grupp eller en låt som man fastnar för direkt och så har det hänt för mig. För ett par år sedan kanske fem så hörde jag en grupp vid namn The Corrs och blev helt såld på den gruppen. Det fick mig att börja söka efter deras skivor och fann några som jag köpte direkt. Det var något med deras låtar, stil och sound som fängslade och berörde mig. Jag älskade detta med stråkar och sången och texterna. Tänk att en låt kan få en att tok älska en grupp så mycket deras musik gör mig så glad och lycklig. Sitter ofta här hemma och lyssnar på deras skivor och låtar och gärna i bilen då jag är ute och kör.

 

The Corrs.

I mitt liv då det gäller musik har jag en stor idol som är min husgud John Fogerty hans musik älskar jag massor. Creedence överhuvudtaget är en av världens bästa grupper dom gjorde och skapade under några års tid fantastisk musik och låtar som är riktiga klassiker. Sedan har jag haft förmånen att se John Fogerty två gånger i Karlstad och första gången minns jag då lamporna släcktes ner och det kom en spotlight mot scenen så stod han där ikonen och började sjunga. Detta var på riktigt och så underbart att se sin idol uppträda. Samma sak är det med grupp The Corrs jag blir så glad var gång jag lyssnar på dom. Denna syskon grupp som skapat underbar musik och låtar med ett speciellt sound.

 

The Corrs

Här kommer lite fakta om gruppen:

 

The Corrs är en grupp inom keltisk folkrock i Dundalk i Republiken Irland gruppen bildades 1990. Den består av syskonen Andrea (sång, tin whistle), Sharon, (sång, fiol), Caroline (trummor, slagverk, bodhrán och sång) och Jim Corr (gitarr, keyboard och sång).

 

Fakta från http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Corrs Gruppens hemsida finner du på http://www.thecorrswebsite.com/index2.htm

Kommentera här: