På spåret!

På spåret ja så är namnet på det populära tv programmet som funnits i många års tid i svensk television men det är ckså namnet på mitt senaste fotoprojekt som jag fick en ide jag funderar mycket då jag är ute och promenerar eller då jag ska ut och fota vart och hur jag ska fota.Tanken slog mig att vid och runt en järnvägsstation är det mycket liv och rörelse.
 
 
Tog först kort på stationshuset innan jag gick vidare och upptäckte många människor som var på språng eller som väntade på att kliva på ett tåg för att åka vidare på sin resa i livet. Tåg kom tåg gick och rullade sin väg. Tog en massa bilder i olika vinklar.
 
 
Promenerade runt och slogs av tanke en och två gånger vad mycket historia som rörs sig vid och runt ett spår och järnvägsområde. Det står både nya och gamla tågvagnar som tjänat ut sin rätt och som gjort sitt i väntan på att skrotas eller forslas någon annan stans.
 
 
Fann några övergivna tågvagnar stom stod på ett sidospår där någon roat sig med att spraya ner ena sidan på vagnen helt ett tåg i väntan på att få signal att göra sin resa jag fortsatte min resa hemåt med en massa bilder i kameran.
 
 
 
Fridens Mikael.
 

Kommentera här: