En kort promenad!

Efter arbetsdagens slut tog jag bilen och for ut på en liten tur där jag planerat en kort promenad för att fotografera lite. Vädret var klart och riktigt fint men det tråkiga är att det fort blir märkt och skymmer men det gick skapligt ändå. Styrde bilen till ett ställe som jag åkt många gånger till förut för att fotografert Värnanäs. Det är så vackert och fint där tycker jag.
 
 
Himlen blev så fint färgad när solen gick ner och skymningen tog vid. Jag tog mig en kort liten promenad isen var det inte att tänka på att knalla ut på vilket jag inte heller gjorde. Stannade upp och andades in den friska luften och bara njöt där jag stod.
 
 
 
Gick en liten bit till och tog lite fler bilder innan jag kände mig nöjd och började gå mot bilen. Nu hade det börjat skymma rejält och blivit mörkt ute så jag såg inte så mycket längre. Kom tillbaka och såg en båt eller ett litet fartyg en bra bit ut som förmodligen varit och hämtat last eller är på väg med last. Blev en skön kort promenad och lite fler tagna bilder med min nya kamera.
 
 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: