Foto tur med broder

 
 

Denna söndag var vädret så strålande vackert så jag kände då jag vaknade att jag ville ut och fotografera. Och efter att jag grejat fixat lite här hemma så ringde jag och frågade om broder ville med ut vilket han ville. Svängde hem och hämtade honom hade innan bryggt på kaffe hemma och fixat lite fika med mig ut.

 
 

Så svängde vi ut och iväg mot en gammal camping här i Kristinehamn som sedan många år är nerlagd. Nu huserar en av stadens fotbollsklubbar här. Men minigolfbanorna ser allt annat än inbjudande ut. Det ser så förfärligt och tråkigt att se detta. Detta fina område skulle man lät kunna snygga till och göra något fint av. Det förfaller dessa banor och runt omkring behövs göras en hel del. Men vi brydde oss inte så mycket vi skulle bara fota där och det gjorde vi. Promenerade runt och tog en massa bilder och bara njöt av det fina vädret.

 
 

Nu började de suga i kaffe tarmen här så vi styrde vidare upp till en sjö som heter Vilången. Gick en liten bit innan vi slog oss ner vid vattnet så gott det smakade med lite fika och kaffe där vi satt. En fågel flög förbi och jag kastade till honom en liten kaka som han så snabbt fångade och flög sedan vidare. Passade på att ta lite bilder.

 
 

Jag ställde upp mig så tog min broder en massa olika bilder på mig som jag ska använda till min blogg. Jag tog även bilder på min bror Markus. När vi var klara så stod jag och plockade ihop min foto utrustning då börjar min bror att gapskratta. Jag frågade vad som var så roligt då skrattade han ännu mer och pekade. Min gylf var öppen och där mellan benen var på väg att säga hallå. Då skrattade jag med tur att det finns Photoshop sade jag till min broder. Sedan rullade vi sakta hemåt för att äta lite mat efter en fin eftermiddag och en hel del fina bilder på samma gång.

 
 
Fridens Mikael. 

Kommentarer:

1 Therese Malm:

Haha, det där är min båt du ligger på. Glad påsk :)

Svar: Hahaha hoppsan vad kul Therese jag vill ha en lite rolig sista bild så jag sa till Markus ja lägger mig här så tar du en bild. Det är så fint där uppe vid Vilången dit åker jag som du vet ofta och gärna och fotar :) Glad Påsk på dig med.

Mvh Mikael.
Mikael

2 Therese Malm:

Haha, det där är min båt du ligger på. Glad påsk :)

Kommentera här: