Foto tur med broder upp till Bjurtjärn

 

Norr om Kristinehamn där jag bor ligger en by eller om man så vill säga en socken som bär namnet Bjurtjärn. Det är ganska utspritt och stort med många olika gårdar och platser. Dit upp åker jag ofta och gärna för att fotografera denna eftermiddag följde min broder med på en liten tur dit upp.

 

 
 

Vädret var som gjort för att fotografera hur skönt och underbart som helst. Stannade först till nedanför byggdegården i Kväggeshyttan där det blev lite rast en bensträckare och lite bilder tagna. Sedan rullade vi vidare stannade till vid en så passande skylt md namnet ”Prinsudden” på. Vid Bergslagskanalen som flyter fram där tog vi lite mer bilder.

 

 
 

Så gott att vara ute på landet och fotografera. Jag njöt av varje sekund där vi gick. Sedan rullade vi vidare förbi skolan innan vi svängde av in på en grusväg. Tog lite bilder innan vi fortsatte vår färd.

 

 
 

Hembygdsgården Börjes ligger så vackert inlindad bland en massa fin natur. Parkerade bilen sen gick vi och fotade resterna av en hyttruin. Tog där en massa fina bilder när vi kom fram till hembygdsgården var ett gäng kvinnor i full färd med att ha gympa. Vi hälsade glatt på dom förklarade att vi är ute och fotograferar. Ska ni fota oss skojade den ena ja kanske det sade vi önskade dom lycka till och gick vidare.

 

 
 

Jag fann en vandringsled som vi promenerade runt och det blev en härlig skogspromenad med broder. Mot slutet fann vi några kor som ivrigt tittade på oss ganska nyfikna vad vi var för filurer säkert. Tog de sista bilderna innan vi satte oss i bilen och styrde hemåt mycket belåtna nöjda med denna fina foto tur. Kvar återstod att gå igenom bilderna välja ut sedan skriva detta blogg inlägg som jag gjort.

 

 
 

Fridens Mikael. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0