Premiär för Holidays i Upperudslogen

 

Dansbandet Holidays bildades 1999 och från den tiden är hela tre medlemmar kvar de har således inte tröttnat på varandra. Det var dags för Holidays att äntligen få premiärspela vid logen. Efter mat lite vila och en kopp kaffe samma ordning varje gång var det så dags att göra mig redo. När jag så var klar styrde jag hemåt för att hämta min broder sen så styrde vi bröder iväg mot Molkom. När vi kom fram fick vi kaffe och bullar som smakar så underbart gott säger det igen och igen och igen vilken arrangör hon är Annette och den gudomliga personalen. Vi satt och snackade med Annette och Marieanne pratade lite om nästa säsong. Grabbarna i Holidays drog igång dansen inne på logen.

 
 

Vi gick och löste entré och steg in med. Här kommer några ja känner utbrast Mikael i Holidays. Vita stränder spelade dom en svängig bra bugg låt. Tre goda skäl kom sedan nu buggades det för fullt på dansgolvet. Full fart och sånt gött sväng det var Björn svängde loss på scenen. Wow vilken kväll vi fick oss serverade.

 
 

Kära underbara ni utbrast Björn till publiken vad vi har längtat att äntligen få spela för er här. Du läser mellan raderna Carina kom och i par med den Livet det har varit gott mot mig. Nu dansade de flesta så tätt så nära varandra. En sån förtrollande kväll. En lugn dans byttes ut mot en lite snabbare. Michael tutade för fullt emellanåt i saxofonen. Peruken åkte på så ibland visste vi inte om det dansades till Holidays eller nya bandet ”Holidays systrar” Hihi. Är det något Holidays kan förutom att spela dansmusik så är det att bjuda på sig själv.

 
 

Vikingarnas stora hit Du gav bara löften kom och spelade dom nu och åter var det fullt på dansgolvet. Nicklas Mörk satt bakom trummorna och höll takten Hans Melin stod bakom sin klaviatur och bara log. Hans Jönsson höll ordning med basen. Vem ska älska dej sen och efter den tar Michael och ska sjunga Om jag säger att jag älskar din kropp. Bara om du vill sedan skulle det bli paus det var så dags att åter stiga in och få oss gott fika som Annette och personalen fixat fram. Lika gott som alltid och hallonpajen var gudomligt god.

 
 

Nu var det åter dags att spela så pojkarna  gjorde sig redo på scenen. Österäng är en av de finaste låtarna den spelade Holidays likväl Den tid vi behöver kom. Är ni beredda Upperud ropade Björn till publiken innan Hans sjöng Kom igen senorita en skön Streaplers låt. Vi ska lugna ner på tempot igen Before next teardrop falls ska Björn få bjuda på sedan tar vi Green , green grass of home. Åter dansade alla så tätt så nära vi fick oss likt en god tre rätters middag en utsökt danskväll. Upperud Molkom vilken publik och vilken kväll. Bara va en man höjde farten innan det var dags för Främling. Denna låt som alla dansband spelar ja nästan alla spelar den.

 
 

Det bjöds på en hel del låtar från nya skivan Vårt café var en sådan sedan kom två hjärtan gick i kras. Kvällen började lida mot slutet och det var dags så för grabbarna att tacka för sig vi vill rikta ett stort tack till arrangören och publiken. Dags så för Två pina coladas sedan följde Diana. Men publiken ville ha mera det stod och stampade i golvet och applåderade så det blev ett extranummer. Efteråt tackade vi Holidays snackade lite med dom innan vi utgick och styrde hemåt nöjda efter denna fina danskväll. Stort tack till alla som gjorde denna kväll.

Fridens Mikael. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0