Decemberöverenskommelsen

 
 

Låter som något politiskt men så är icke fallet där är min chef på mitt arbete som tillsammans med några av hans söner och två arbetskollegor starta igång ett band. I några månaders tid har de repat och planerat för denna spelning som skulle äga rum den åttonde december tjugo hundra sjutton. Vi fick anmäla oss om vi ville komma för det fanns ett begränsat antal biljetter så jag var snabb att sicka iväg ett mejl. Så var det dags att åka hem och förbereda mig bestämde mig tidigt arr jag skulle vara nykter och köra bil.

 
 

På med fin stassen skjorta slips och en fin slipover sedan skorna så drog jag iväg ner till Ölme Diversehandel. Jag kom ner först nästan av alla. Steg in och lämnade min biljett detta skulle bli så grymt skoj att få uppleva. Letade reda på garderoben där hängde jag av mig min jacka.

 
 

När de andra kom så steg jag in och tog emot jackorna de blev förvånade att finna mig i garderoben så det blev många högljudda skratt. Detta har jag gjort förut. Det var ganska många som kom för att lyssna så skulle de spela min chef kom in i en helt ny skepnad men så häftigt och fint att se. Stunden senare räknade trumslagaren in till första låten lite småstrul med att Olles sång inte gick ut helt till oss. Men det gick ändå så grymt de lirade. De hade också besök på scenen av två flickor som körade på nån låt.

 
 

Det skulle bjudas på en massa härlig musik och låtar. Purple rain spelade dom med sån finess och ära. Alla satt så lugnt och lyssnade i början men efter några låtar vågade sig fler och fler upp för att svänga och dansa loss. Vilken fantastisk kväll det blev min arbetskollega Olle sjöng så svetten lackade i pannan. Det var en mycket god stämning. Min chef Göran hade skrivit en egen låt som han tillägnade sin fru Jenny det var väldigt fint gjort. Bob Dylan smög sin in tror jag likaså Beatles och mina stora idoler Creedence John Fogerty Fortunate son då kunde inte jag sitta still utan var tvungen att röra lite på mig. Efter sista låten skanderade alla en gång till och de två första låtarna selade den en gång till. Detta blev en väldigt fin kväll med så mycket värme och glädje. Jag tog en kopp kaffe till innan jag tackade alla och tog bilen sakta hemåt. Stort tack för en av de trevigaste kvällarna på väldigt länge. Man längtar redan tills nästa gång. Kul att se alla digga och dansa loss.

Fridens Mikael. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0