Bokrean en höjdpunkt för mig och många andra

 

Jag har haft lite svårt att koppla av slå mig till ro och läsa böcker. Men för ett antal år sedan bestämde jag mig för att dels börja läsa mer böcker men också att besöka bokrean. Det är en höjdpunkt för mig. Biografier tycker jag mycket om att läsa en av de bästa böcker jag läst vilket jag inte trodde var Zlatans bok. När jag läste boken fick jag en helt annan bild av honom.  Den senaste boken som jag läst var No regretts, Ace Frehley som en gång i tiden var med i bandet Kiss.

 
 

Även Manchester Uniteds förre tränare Sir Alex Ferguson det var också en intressant bra bok. Men den bok som berört mig mest som var så känslosam och ledsam att läsa var Klas Ingesson det är bara lite cancer. Vilken fin förebild han var och framförallt är för även om han lämnade oss alla i en stor sorg och saknad så inspirerar han mycket än idag. När jag läste Klas bok fick jag flera gånger om sluta läsa för jag bara grät. Den boken kan jag varmt rekommendera.

 
 

På årets bokrea åkte jag som alltid upp till ICA Maxi för att ta del av böckerna där. Fanns en hel del efter en stunds kikande fastnade jag för tre böcker. En sportbok eller relaterat till sport sedan två andra böcker. Avslutade som jag alltid brukar göra med en kopp kaffe och lite morgon läsning i tidningen. Sedan bar det av till jobbet för en arbetsdag.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: