En tur till stranden en tur till Hults sommarhem och en foto tur

 
 

Söder om Kristinehamn ligger ett för mig fantastsikt fint ställe alldeles invid Vänerns strand Hults sommarhem som är en fantastisk fin plats att besöka. Det är en plats som bjuder in till så mycket under sommaren. Hit ner kan man åka sola, bada fika eller kika in på ett litet loppis som finns på övervåningen. Jag packade ner en god bok som jag just nu håller på att läsa Carolina Klüft Livet är en sjukamp. Det är på många sätt en fantastisk bok och berättelse om en fantastisk idrottskvinna och utövare. Den kan jag varmt rekommendera att läsa. Bryggde på kaffe och packade varsamt ner allt i ryggsäcken.

 

 
 

Lite vatten åkte med för värmens skull då det är det viktigt att dricka mycket. En sista kol allt var med så jag for ut till bilen och rullade iväg. Ett kort stopp på Coop för att köpa batterier så var jag sedan iväg. Ut på vägarna igen tänkte jag så himla skönt.

 

 
 

Mot Hult och sommarhemmet där. Vädret var riktigt fint och underbart gott. När jag parkerade bilen slog mig tanke det var ganska lite folk på stranden desto skönare tänkte jag. Lite lugnare då. Det blev det började med att fika spanade in loppisen och fann två cd skivor sedan köpte jag mig en tunnbrödsrulle och en dricka så gott sitta ute i detta underbara väder.

 

 
 

Packade ur bilen mitt lilla campingbord sedan stolen och gick ner mot vattnet där jag slog mig ner och bara satt och njöt. Hällde upp kaffe tog fram boken och fortsatte läsa i den vilken underbar eftermiddag som sakta övergick till kväll. Tog fram mitt block och började skriva på en helt ny dikt. När jag så kände mig klar och redo där packade jag ihop allt tog lite bilder innan jag styrde vidare ner mot Visnums Kils hembygdsgård som det heter också en väldigt fin plats där tog jag lite fler bilder innan jag rullade ner till kyrkan. Nu hade det så smått börjat skymma ute och det gav en lite magisk stämning över landskapet och denna kväll.

 

 
 

När jag så var färdig där skulle jag rulla vidare till det sista stoppet som jag hade planerat Baggerud och campingen där finns så fantastiska vyer att fotografera och alla klippor där. Nu hade klockan passerat elva med god mariginal och det hade börjat skymma rejält ute men det som nu spelades upp för mig var en vy så underbar fantastisk och vacker.  Fick till och tog ett par riktigt magiska bilder. Det absolut sista jag gjorde var en liten video där jag pratar ganska rakt från mitt hjärta lite olika tankar och funderingar innan jag sakta styrde hemåt i natten nöjd mycket nöjd med denna fina dag och alla bilder jag fotograferat.

 
 
Fridens Mikael.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0