Premiär för Black Jack vid Upperudslogen

 
 
 

1990 gjorde Collin Nutley en film som fick namnet Black Jack. Det är en film som utspelar sig i dansbandsmiljö idag har den blivit kultförklarad. Efter filmen ville alla ut och dansa till bandet Black Jack varpå orkestern Per Lundgrens byter namn till Black Jack där och då börjar resan och sagan om denna omåttligt populära dans orkester. Det skulle bli så kul att åter lyssna på dom och nu med en ny sångare eller ja Kjelle Danielsson har ju varit med ett tag. Och roligt med för vår vän Carina skulle följa med mig och broder.

 
 

 Vädret var jätte varmt och härligt så jag tog en liten siesta i bersån hemma hos far och mor innan mamma kom ut och fråga om jag ville ha lite kaffe. Efter kaffet åkte jag hem för att göra mig klar för dansen. Duschade och putsade till dansskorna innan jag åkte för att hämta Carina. Sedan var vi tre glada själar i bilen på väg mot logen denna fina väg som vi som jag kört så många gånger. Fram kom vi med och där stod det en del husbilar och husvagnar som vanligt utanför logen. Vi snackade lite med arrangören innan dansen tog sin början sedan gick vi iväg och betalade entrén. Grabbarna i Black Jack hade äntrat scenen och var redo att börja kvällen. Micke bakom trummorna räknade in och lamporna tändes så var dansen igång. Save me inledde kvällen sen följde Diana. Publiken stod och gav grabbarna en rejäl applåd. Stort tack det värmer sade Ove det är första gången vi i Black Jack är här och spelar. Men vi har hört av våra kollegor att detta är en fantastisk loge att spela på. I´m gonna rock it tog sin början sedan. Jag bjöd upp min vän och dansade ut på golvet när Jag vill andras samma luft som du. Det låter kanonbra om Black Jack Kjelle Danielsson har publiken så vant i sin hand.

 

 
 

VI ska öka farten och spela en riktig klassiker Anna och mej varsågoda. Stilen blev bugg direkt alla dansade Wow säger jag bara vilket underbart väder vilken kväll vi får. Applåderna avlöste varandra och de var emellanåt väldigt kraftfulla. Torka tåren km men det bjöds även på musik från deras nya kritikerosade skiva Rosalie. Tänk om väggarna kunde tala från deras nya skiva spelade de nu. Sedan bjöds det på film musik från filmen Black Jack kom Rock´n roll är du nu svängde det enormt. En stor stund var så kommen Kjelle skulle tillsammans med grabbarna bjuda på Främling han gör en version som ger rysningar i hela kroppen. Och efteråt var det som publiken inte ville sluta applådera så taktfasta kraftiga applåder det värmer så otroligt mycket. Minns du den sommaren kom efteråt en låt med en mycket fin text till. Rosalie titelspåret från nya skivan spelade dom och likaså 500 miles innan det var dags för kvällens fika paus nu skulle en smörgås smaka gott också kaffe givetvis. Vi satt och fikade och småpratade med grabbarna i Black Jack som var super nöjda med kvällen.

 

 
 

Så mycket gott vi fått här av arrangören. Tog en kopp kaffe till innan det var dags att börja spela för grabbarna. Ja de hittade lite gamla instrument på vägen som de ivrigt provade att spela på. Jag och broder dukade av som vi alltid brukar göra. När vi kom tillbaka så spelade dom en låt med en käck titel Får jag låna din fru ikväll. Peter Grundström har skrivit denna låt. Dansa hela natten mer film musik från Black Jack filmen kom. Ja det var ju den där filmen började Kjelle från den kommer här Corrina Corrina och det blev applåder innan han ens börjat att sjunga. Temperaturen steg och den nådde max då de välkända tonerna till Inget stoppar oss nu började den bästa dansbandslåten har den blivit framröstad till. När Tusen bitar kom bjöd jag åter upp min vän detta är en låt jag tycker så mycket om Björn Afzelius fina låt. Detta blev en väldigt fin kväll med så mycket värme och fin dansmusik från grabbarna.

 

 
 

Den långa vägen hem från nya plattan kom innan det åter var dags för en klassiker Ma-ma Marie. Bugga, bugga nu gick det undan och det rejält. Såg på en herre i publiken vad blöt han var på ryggen. Detta var en på många sätt härlig danskväll som värmer överallt men mest i själen. Vår största framgång på Svensktoppen är en låt vid namn Om det känns rätt den kommer här och nu. Vi tre bara njöt av denna underbara kväll. Vilken kväll Ove hade svårt att hitta orden Kjelle med när han skule tacka publiken men han överröstes av massa applåder. Tack för en fantastisk kväll sade han tack till arrangören för ett fantastiskt mottagande. Vi ska bjuda på sista dansen först blir det Raring sedan från filmen Sista dansen. Men se publiken gav sig inte stående ovationer jaha här är den en gång till. I natt i natt inget stoppar oss nu sedan var allt till ända. Vi tackade för oss och sakta rullade vi hemåt i natten mycket nöjda med denna fina danskväll. Nästa lördag kommer Bob Stevens till logen det ska bli kul. Tack till alla inblandade men arrangören såklart och grabbarna i Black Jack.

Fridens Mikael. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0