En tur till sjön Vilången för lite avkoppling, bad och en god bok

 
 

Vädret denna fredag var så underbart skönt och vackert på samma gång. Varmt var bara förnamnet men tempen drog sig iväg mot 25-28 grader vilket var helt ljuvligt. Då vi i helgen haft ett tivoli här i stan med en massa dunka, dunka musik på hög volym stoj och skrän så bestämde jag mig ganska snabbt att fly stan. Jag har ett ställe en plats vid en sjön som heter Vilången som jag brukar åka till.

 
 

Stämplade ut tidigare från mitt arbete och drog hem och packade ner badkläderna, gjorde lite mackor, bryggde på kaffe och lite cd skivor en god bok såklart sedan var jag redo. En sista koll allt var med så styrde jag iväg mot sjön. Petade i Kikki:s country skiva Postcard from a painted lady i spelaren i bilen under skiva.  

 
 

Rullade fram längs vägen och kände mig på ett strålande humör vilken eftermiddag och kväll jag ska ha tänkte jag. En liten bit till innan jag svängde av vägen upp en liten bit på en skogsväg sedan parkerade jag bilen.

Nu började jag packa ut allt som jag hade med mig och det var en hel del. Campingbordet två kassar med grejer, kylväskan och allt det andra. Kändes så skönt då jag packat upp allt och slog mig ner i stolen vid vattnet. Så lugnt så stilla och tyst så långt bort från allt stoj och liv.

 
 

En fågel flög förbi och satte sig på en sten och glodde på mig så jag kastade till han en bit av min bulle som han glatt fångade och flög sedan vidare. Klädde av mig och bytte om för nu skulle jag gå en bit bort för att ta mig ett skönt kvällsdopp och så varmt och gott i vattnet det var. Jag sprang i direkt inget att tveka på och doppade mig ner med hela kroppen i vattnet och sedan upp ner igen.

 
 

Tog lite bilder också denna fina kväll. När jag så badat klart så steg jag upp och torkade mig vandrade tillbaka till min plats och tog mig en god kopp kaffe så rogivande och avkopplande att sitta där vid vattnet. Denna kväll var så magisk underbar och skön. Satte i en skiva i min cd freestyle för att lyssna hade fått en del nya skivor som jag skulle lyssna in mig på.

 
 

Läser just nu Carolina Kluft:s bok Livet är en sjukamp som är så fantastisk bra. Så intressant Carolina är en förebild på många plan. Tog mig en smörgås och en kopp kaffe till medan solen så långsamt gick ner. Myggen kom också och ville vara med men jag hade förberett mig med mygg medel så där gick de bet. När solen gått ner tog jag de sista bilderna innan jag sedan började packa ihop alla saker och bege mig hemåt.  En fin kväll var till ända så behövande och rogivande för min kropp och skäl.

Fridens Mikael. 

Kommentarer:

1 Jan-Åke:

Det ser ut som om du hade en riktigt härlig eftermiddag/kväll vid sjön!

Svar: Den var skön och god. En fin eftermiddag / Kväll.
Mvh Mikael.
Mikael

Kommentera här: