Vänskap till en otroligt fin vän Lina

På Facebook får jag ofta upp minnen som jag kan dela med mina vänner det är bilder eller statusar som jag skrivit genom åren. Det är alltid trevligt att bli på mind om dessa det får mig att stanna upp och tänka efter lite grann. Då och då kommer det upp en video som visar hur många år jag typ varit vän med någon det är också såklart trevligt. I morse kom det upp ett minne och en video som talade om att jag varit vän på Facebook med en flicka som heter Lina i hela sex år. Det fick mig att stanna upp och det kom även tårar nerför mina kinder.

 

Sex år av den finaste vänskapen det var minsann riktigt sexigt hihi. Denna flickan är en av världens finaste vänner och människor. För mig betyder hon allt hon är den som alltid finns för mig hon är den som jag ser upp till och beundrar. Hon gör mig hel som människa. I mitt liv har jag haft tur som mötte världens finaste Lina. Men det är såklart tur att jag var inne på Internet just den kvällen på ett comunity och att jag trots min blyghet i vissa lägen vågade skriva ett meddelande brev till henne. Sedan gick det nån dag och jag fick ett svar då skrev jag igen och sakta började vi lära känna varandra. Vi bytte Msn adress sedan också Skype då MSN försvann och ersattes av Skype.

 

Minns så väl första kvällen då jag skulle slå på min webbcam och camma med henne vad nervös lite blygsam jag var. Men hon var minst lika blygsam och i början vågade hon knappt prata men det släppte sakta och sakta vi pratade mer och mer. 2013 bestämde vi oss för att träffas första gången på riktigt. Det var en nervös kille som satte sig i bilen för att köra upp till Dalarna men vilket möte det blev. Ja det blev verkligen ett minne för livet. Då fick jag bland annat för första gången i mitt liv prova på att rida. Hon är en av få jag kan kalla en äkta vän. Hon har gett mig så mycket klokskap, vänskap och trygghet. Jag brukar skoja och kalla henne för mamma. Vänskap är det finaste ord vänskap i livet är det finaste man kan få. Tack Lina för att just du blev och ville bli min vän. Du har gjort mig så trygg och glad. Jag ÄR glad för alla mina vänner ni alla är unika och lika värdefulla. Detta är bland det finaste i mitt liv.

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0