Applåder för Hedins i Storfors kulturhus

 

De finns få saker i livet som gläder ens liv och hjärta som när man åker ut på en danskväll. Det gör jag väldigt ofta under ett år. Att åka ut när dansbandet Hedins spelar är något alldeles extra och speciellt. Det värmer mitt hjärta så enormt mycket. Conny Hedin, Ola Nordin, Christoffer Olofsson utgör orkestern Hedins och de är en av vårt lands allra finaste när det gäller att spela dansbandsmusik. Ola med sin mörka fina stämma, Conny med sitt fina trumpetspel som publiken bara älskar också Christoffer som håller takten och sjunger. Nu var det så åter dags att fara iväg till Storfors för en danskväll med Hedins. Dit har vi åkt så många gånger Och det är alltid lika trevligt att åka till Sven och Kerstin som välkomnar alla med ett stort varmt hjärta både orkestrar och danspubliken. Efter att jag ätit hemma han jag med en liten vila innan det var dags att klä upp mig göra mig redo för dansen. När allt var klart blev det en sista koll i spegeln ja allt satt rätt och perfekt på mig.

 
 

Gick upp till bussfickan så kom de andra och hämtade mig. Sekunden senare var vi på väg mot Storfors. Svängde in och parkerade vilket många andra också gjort. Glada leenden vart vi än såg. Mycket folk som vanligt. Conny blev så glad att se oss där. Hej vad kul att se er alla Ola och Christoffer sa samma sak. En applåd från publiken så började de att spela. Sången till en vän inledde de med och snabbt fylldes dansgolvet av danssugna människor. Stora applåder och Conny hälsade alla välkomna. Varmt välkomna hit till Storfors underbart att se så mycket folk här. Applåderna var många, långa och kraftfulla vi ska fortsätta med Sitter här i regnet. Nu var dansen på allvar igång.

 
 

Tackar, tackar vi ska öka på farten här i nästa dans Om du vågar och vill följt av Förbannad en härlig låt med en lustig titel men en låt med lite country känsla. Ola sjöng och framför honom gled dansparen fram så det stod härliga till dansgolvet gungade. Conny tog fram trumpeten och blåste så bedårande vackert i Forever and ever till publikens vilda förtjusning. Nu ska vi ta en gammaldans en Schottis varsågoda kära publik. Dansparen ställde upp sig och Conny svängde loss med dragspelet. Jag sluter ögonen lugnade ner det hela en mycket stark låt. Jag ser tillbaka är en låt som jag tidigare hört med Leif Bloms nu var det Conny Hedins tur att blåsa så magiskt som han bara kan. Jag får sådana rysningar i kroppen då han spelat trumpet. Christoffer Olofsson heter den duktige grabben bakom trummorna han sjunger också och så skönt i en av mina favoritlåtar Streaplers godingen Tre goda skäl. Pariserpolka innan det blev dags för en väldigt fin låt med en tänkvärd text Vi har så mycket att säga varandra.

 
 

Tänk om en ros kunde tala blåste Conny, Conny Hedin så stilig och fin man. Kaffevalsen den obligatoriska så blev det dags för kaffe paus. Nu höjde ljudnivån en aning men det var ett glatt snack folk emellan. Vi tog oss en smörgås och en kopp kaffe som smakade mycket gott. Efter denna fika stund var så Hedins åter redo att spela. På nån sekund hade Nyckeln till mitt hjärta tagit sin början. Det regnar mot mitt fönster kom efter denna låt den sjöng Christoffer. Välkomna tillbaka efter gott kaffe och fika är vi redo för andra halvleken. Ett danspar skyndade sig fram och gjorde tummen upp vad fint ni spelar utbrast mannen till Conny ja sade hans fru det är dans på ett annat ställe med men vi och många med oss åkte hit bara för er skull.

 
 

Efter Blue Hawaii och All shook up var det dags för en av kvällens finaste låtar. Min favoritlåt Conny tog sin trumpet vi ska bjuda er på Mickes favoritlåt Pocare Ana varsågoda. Dansgolvet var totalt fullpackat nu runt gled dansparen och Conny blåste så jag fick en tår i ögonvrån. När han blåst sista tonen står hela publiken och slutar aldrig applådera OJ, OJ tusen, tusen tack stående ovationer. Allt jag kan säga är att jag älskar Conny Hedin då han spelat så fantastiskt vackert på sin trumpet. Publiken kom fram väldigt många och tackade. En Hambo svängde till i Fattig bondräng. Nästa låt ska Ola sjunga Vår egen bröllopsdag Idag är det vår egen bröllopsdag då är det bara du och jag. Alla hjärtans dag tog sedan vid. När Där vattnet möter stranden klingat ut var denna kväll nästan till ända. Publiken stod nästan på led och gav Hedins en stor rejäl applåd. Tusen tack för en underbar kväll som alltid här i Storfors stort tack till Sven och Kerstin sade Conny. Vi ska spela upp kvällens sista dans. No matter wath sedan kommer En sista dans varsågoda och tack än en gång. Christoffer räknade in och Conny började blåsa. Ola bara njöt och log där han stod på scenen för att sedan avsluta så fint En sista dans. Publiken klappade på så det blev ett extranummer. Guitar boggie sedan var allt över. Vi snackade lite med grabbarna tog de sista bilderna innan vi också tackade Sven och Kerstin och styrde sedan hemåt.

 
 
Fridens Mikael. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0