Foto tur fredag sjätte oktober

 
 

Fredag sjätte oktober är inget speciellt datum eller dag inte mer än att vädret denna dag var helt strålande en väldigt fin höstdag med andra ord. Valde att stämpla ut sluta jobbet lite tidigare så jag for hem vid tre snåret och packade ner min kamera och fotogrejerna. Sedan blev det en skön promenad ut för att fotografera. Utanför mitt hus över vägen går järnvägen där stor det en massa gamla tågvagnar som är klottrade och graffitti målade coolt och snyggt tycker jag men samtidigt ledsamt att6 folk förstört vagnarna.

 
 

Jag gick runt där och tog en massa bilder på dom i olika vinklar och hörn. Kände mig sedan nöjd så jag gick hem för att hämta min cykel och ta en cykeltur och ta lite fler bilder. Vädret och solen värmde mig så himla gott.

 
 

Cyklade en bit hemifrån och tog så fantastiska bilder för solen stod högt och lyste upp löven på träden och färgade landskapsbilden så fint. Det var ljuvligt där jag vandrade omkring med min kamera i högsta hugg och fotade bilder för glatta livet. Sedan cyklade jag vidare och stannade till nere vid vattnet och njöt av den fina solnedgång som var på väg. Solen var långsamt på väg ner så jag slog mig ner på en parkbänk och bara njöt.

 
 

Långsamt så fint gick solen ner och jag fick till ett par riktigt fina bilder. Satt där en bra stund och bara njöt av denna fina stund och kväll. Sedan fortsatte jag min cykeltur hem till mina föräldrar och broder för att hälsa på dom och umgås sedan se galan på tv:n för världens barn. Det blev en fin stund och kväll innan jag väldigt nöjd cyklade hemåt.

Fridens Mikael.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0