Full fart med Holidays i Degerfors folkpark

 

Onsdagar under vår och sommaren från mitten av maj fram till början av september så är det trivseldans som gäller i den fina folkparken i Degerfors. Det är så inkört och varje onsdag kväll kommer en stor trogen danspublik till parken år efter år. Detta är en väldigt fin välskött park som funnits i mer än hundra år. Denna kväll skulle grabbarna i Holidays spela bjuda upp till dans. Vädret var riktigt skönt då jag gjorde mig klar hemma och sedan hämtade broder. Nu var vi bröder åter på väg ut på en danskväll som så många gånger förut. Vi satt i bilen och jag körde det som är lite ledsamt är att vi är så nära sista ute dansen för i år det är alltid tråkigt då man kommer fram dit. Då blir det en längtan tills nästa vår och sommar. Fram kom vi och in i parken svängde vi och parkerade.

 
 

Betalade entrén precis när Holidays drog igång kvällens första dans. Tomma löften tomma ord inledde de med och ut på dansgolvet gled dansparen i en strid ström. Det blev väldigt trångt direkt vilket är en härlig syn. En blomma bland asfalt sjöng Michael sedan med sån finess. Ja nu ska vi höja tempot och farten med en låt av Agnetha Mårtensson Älska mig mest. Nu var det en hel som buggade loss ute på dansgolvet. Björn Björklund denne eminente sångare höll igång på scenen och bjöd verkligen på sig själv. Degerfors är ni redo Vem slår ditt hjärta för är det just nu som det bör en gammal Sannex låt är detta. Michael drog på sig en rosa peruk och tutade för fullt i sin saxofon.

 
 

Nu lugnar vi ner på farten Mexican girl står på tur sedan Du försvann som en vind lite Lasse Stefanz talade Hans om för publiken. Lugnt kryssade dansparen fram över golvet. Ja vi tar väl en gammaldans då sade Hans en vals får det bli. Full fart ute på dansgolvet var det. Så fint med gammaldans här ska man spela var fjärde en gammaldans. Från vår nya skiva kommer här Vårt café och Två hjärtan gick i kras. Michael klämde i med Öppna dina ögon nu buggade alla igen. Klockan drog sig mot kvällens paus innan dess kom Av hela mitt hjärta. Sedan följde vi med grabbarna ner och fikade. Vi hade med oss eget fika ner. Nu smakade kaffe och smörgås mycket gott. Satt och snackade med grabbarna allt medan de också fikade. Vilken härlig kväll utbrast Nicklas. Sedan var det dags att börja spela igen hej på er alla nu är vi tillbaka här efter lite gott fika mackor och kaffe. Du gav bara löften Vikingarnas låt inledde de andra halvlek med.

 
 

Har jag sagt till dig idag ökade upp tempot innan det var dags att sänka ner tempot från skivan Jeg kan se en stjerne falle. Denna låt hörde jag 1994 första gången i Charlottenberg på en dansgala med Norska dansbandet Trond Erics. Stilar byttes danspar byttes och en ny dans tog sin början. Vem ska älska dej sen en väldigt fin lugn låt innan Michael charmade alla kvinnor med Om jag säger att jag älskar din kropp. Från den nya skivan kom spår ett Sköna Värmland en låt som handlar om Värmland, Fryken och allt det fina som i detta landskap finns.

 
 

Hambo nu tar vi en gammaldans igen. Sedan ökade dom farten Kom igen Senorita. Nu gick det åter un dan för i nästa sekund lugnade Björn ner det hela och de sjöng before next teardrop falls. Tiden går fort då man har trevligt och kul. Tack alla ni som kom denna kväll till denna fina folkpark i Degerfors sade Hans. Vi är så glada att spela upp här för er. Applåder i massor fick de från publiken Du läser mellan raderna Carina tar vi först därefter Livet det har varit gott mot mig. Efter sista tonen fortsatte publiken att applådera så Guitar boggie fick avsluta allt. Vi snackade lite med grabbarna innan vi tackade för oss och rullade hemåt. Stort tack Degerfors folkpark samt Holidays.

Fridens Mikael. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0