Donnez kom och svängde till i Upperudslogen

 

Denna sommar måste gå till historien som en av de allra finaste och framförallt varmaste. Varje lördagsväll då vi åkt iväg på logdansen så har det varit ett underbart väder med en temperatur runt trettio grader. Denna kväll skulle inte bli något undantag temperaturen var ganska hög. Med andra ord upplagt för en härlig danskväll igen vid logen. Efter mat hemma så vilade jag en liten stund innan jag sedan började göra mig klar duschade och klädde på mig och rullade hem för att hämta broder. Så satt vi åter i bilen på väg mot Molkom och Upperudslogen. Varmt och gott när jag körde var det och väldigt fint. Vi svängde in till Coop för vi skulle köpa ett kort till Donald vi hade fixat en fin present till honom från arrangören, personalen och mig och broder. Han vann ju en Guldklav som årets musiker 2018 vid Guldklavegalan i Malung. Så smög vi in till dom andra vid logen de blev så glada att se oss och över vad vi köpt till Donne.

 
 

Stunden senare kom grabbarna i Donnez de var redo att gå upp till logen och starta igång dansen. De blev så glada att se oss. Stunden senare räknade Kenneth in till kvällens första dans. Vi börjar med Främling sade Andy viskande till mig Den tid vi behöver kom som nummer två i dansen så var det igång. Hej på er allesammans sade Andy varmt välkommen hit till denna fina logen vi heter Donnez och ska spela för er ikväll här. Anna o John sedan kommer Mary Ann vi höjer tempot. Stilen byttes från foxtrott till bugg och Johan svängde loss med sin gitarr och Daniel röjde loss med sin saxofon han spelar saxofon som en gud. Dags att hylla en stor hjälte som lämnade oss alla i en stor sorg och saknad Jerry Williams Did I tell you tar vi nu.

 

 
 

Den fege dör tusen gånger det är en lugn väldigt fin låt som Andy sjöng så fint. Åhus strand höjde upp farten rejält till bristningsgränsen. Tänd ett ljus i fönstret är en låt som nästan alla eller bra många dansband spelar. Det är en stor publikfavorit bland danspubliken. Samma väg samma ensamma jag kom från deras utmärkta hyllade senaste skiva. Det blev så dags för paus att gå iväg och fika med grabbarna. Fika i världsklass som alltid av Annette så goda smörgåsar och bullarna. Så gott att sitta ner och dricka kaffe sedan var det åter dags att börja spela en riktig Donnez klassiker kom som första låt De é du lugnt gled dansparen fram över dansgolvet till tonerna av Donnez.  Ma Mariann höjde upp farten för att sedan sänkas i Olles grill.

 

 
 

Grabben från landet så heter vår senaste skiva varsågoda här kommer den låten. Goodbye jag drar kom efter denna och höjde upp farten till max nu. När gässen återvänder lugnade ner det hela. Sedan tog Daniel fram sin saxofon och spelade så vackert. Så smög vi fram och jag lånade mikrofonen och så sade jag några fina ord om Donald och han fick en Guldklave som årets musiker till publikens stora jubel och applåder fick han ett stort paket av oss som innehöll två fina special designade glas Årets musiker 2018 Guldklaven Donald Laitila. Han såg väldigt rörd och framförallt glad ut. Så fortsatte danskvällen sedan. Ensamma steg kom en stark bra låt. Andy sjunger Johan sjöng det ger en fin bredd i Donnez. Denna fina danskväll började så sakta lida och gå mot sitt slut. Kära underbara publik kvällen går fort då man har trevligt det är dags att spela sista dansen. Men först ett stort tack till Annette för en fantastisk service som alltid. Applåder i massor som aldrig ville tystna så tog danskvällen slut. Det blev en instrumentalare som fick avsluta denna danskväll. Publiken fortsatte att applådera så Stora starka män fick avsluta allt. Lite snack så drog vi oss hemåt.

 

 
 

Fridens Mikael.

 

Kommentera här: