Trettiofem graders värme hyffsat varmt med Matz Rogers i Upperudslogen

 

Så har då undertecknad fyllt år och blivit ett år äldre inte så mycket att sia om men det som värmer så enormt i mitt hjärta är alla fina hälsningar som jag fått. Ja herregud så många främst på Facebook och även Instagram. Jag bockat och tackar allra ödmjukas för alla fina hälsningar ord och komentarer. Gäster hade vi hemma så jag kunde inte köra iväg dom gärna men vi fikade i lugn och ro innan vi gjorde oss klara och drog iväg till logen det var även denna dag tropisk värme ute vilket i och för sig var skönt. Mot Upperudslogen vi for. Vilken värme helt underbart var det när vi så kom fram var dansen redan i full gång.

 
 

Vi smög oss sakta in till Matz Rogers stora förtjusning. Ja , ja vad kul många danspar som dansade förbi och hejade glatt. Nå o hele livet sjöng Roger med sin mjuka varma stämma. Ja då ska vi öka på farten och tempot en aning. Jag hittade rätt från senaste skivan följt av Kalle som ska få spela Sju ensamma kvällar varsågoda ni får börja dansa nu gärna exakt nu skämtade Janne bakom trummorna.

 
 

Jaha dags så för en gammaldans en hambo, hambo nu åker vi. En, tre, sex så var dansen igång så härligt att se när det dansas gammaldans. Så plockade de stiliga gossarna Ulf och Roger fram sina saxofoner för att tillsammans blåsa till det så fint i Carolina moon. Ovationer och applåder från publiken efteråt oj, oj tack vilken underbar publik. Du vinner igen sedan tar vi en kaffevals då gick vi och fikade så gott det smakade. Efter gott fika gick vi åter upp till logen där stod de redo att åter börja spela en herre hade smitit ut och bytt skjorta en annan torkade sig i pannan. Ulf vände sig om till Janne bakom trummorna Låt en morgon vakna så fick det bli.

 
 

Dansgolvet blev snabbt fullt och det var många glada leenden ute på dansgolvet. Kärleken ska vinna lågorna ska brinna dom ska brinna för oss två sjöng Roger så fint. En stund senare ropade Janne i mikrofonen att vi minsann ska gratulera en kille som fyller år idag det är Mikael han skriver och gör så mycket gott för oss i Matz Rogers och alla dansband. Han lever hurra, hurra han fullkomligt vrålade i micken så det ekade och dånade långt utanför logen. Jag bugade artigt vilka underbara fina killar att spela. Vilken födelsedag fylla år och bästa pojkarna spelar. Varje natt hörs klockor ringa sedan Kan man älska nån på avstånd. En äldre kvinna utbrast detta är de finaste pojkarna att spela för mig.

 
 

Åter dags att blåsa saxofon och som de blåser dessa herrar gåshud över hela kroppen. Svetten lackade och bara rann av Kalle som spelade gitarr. Han spelar gitarr som en gud så mästerligt. Ulf tog över och sjöng och fick rejäla applåder av publiken tusen tack sade han lite blygsamt. Bakom scenen stod jag , broder och en god vän Nils Gunnar en man med ett stort hjärta. Vi applåderade våldsamt efter varje låt som de spelade. Nu ska vi spela Främling alla dansade och alla sjöng med. Oj , oj vilken kväll så många glada människor på samma golv ofattbart skämtade Janne. Pariserpolka kom av bara farten sedan fortsatte danskvällen. Så slog klockan ja ni det går inte att hitta ord ibland men vi ska spela kvällens sista dans. Stoert tack till er som om ikväll och dansade det var hyffsat varmt kväll skämtade Janne. Vi ska avrunda med Green, green grass of home följt av Somedays are dimonds somedays are stone. Tack för ikväll och det blev så våldsamma kraftfulla applåder från publiken så de tog ett tag innan de kunde börja spela. Tack Matz Rogers ni gav mig den bästa danskvällen på väldigt många år. Och så skänker jag en tanke till Lennart som är sjuk.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: