Foto tur en vacker vinterdag i Kristinehamn

 
 

Vaknade som jag brukar göra om lördag morgon ganska tidigt så jag steg upp för att fylla kryssa i mitt stryktips system som jag gör varje helg. Ute höll en ny morgondag att vakna till liv. Sakta, sakta byttes mörkret ut på lite ljus och på en klarblå himmel sten solen så sakteliga upp. Jag bestämde mig för att ta en kort liten tur ut för att fotografera så efter att jag bryggt på kaffe så styrde jag iväg ut först till tippen för att slänga lite skräp sedan styrde jag färden och bilen mot Stadsbondgården här i Kristinehamn. Det är en ganska så stor gård med massa djur där människor arbetar om dagarna med att sköta om hela området och gården. Det är ett väldigt uppskattat utflyktsmål här i stan. Främst bland de yngre barnen för de vill titta på djuren sedan om sommaren kan man få hoppa i ett hopp torn med hö under. Det finns så mycket fint att titta på där.

 
 

Styrde sakta iväg och parkerade bilen. Vädret var strålande ljuvligt åtta, tio minusgrader det knarrade så skönt under mina skor när jag gick för att ta lite bilder på djuren först. Det var så underbart vädret verkligen helt perfekt. Tog med mig stativet så även jag kunde vara med på någon bild. Sedan gick jag iväg och tog en massa bilder på två fina hästar sedan på alpackor, får, getter, gutefår, kaniner, och även en katt dök upp.

 
 

Promenerade runt och tog en massa bilder. Detta kommer bli så bra och fint tänkte jag där jag promenerade runt med min kamera. Stannade upp och tog fram stativet och gjorde en liten video blogg till min blogg. Sedan packade jag ihop och åkte vidare tog de sista bilderna där på Österviks kapell och lite bilder på mig med. Styrde körde vidare ut till Gustavsvik och till platsen där Ernst för något år sedan spelade in Sommar med Ernst där han renoverade en av flygelbyggnaderna riktigt fint blev det.

 
 

Det är en naturskön fin plats att besöka. Tog lite bilder innan jag tog fram mitt medhavda kaffe och fikade det var så himla skönt. I samma veva ringde mamma och talade om att det fanns mat hemma om jag ville komma hem och äta vilket jag såklart gjorde. Så jag tog en kopp kaffe till rullade iväg och lämnade in tipset innan jag åkte hem för att äta lite mat. Kände mig nöjd med dessa timmar som jag varit ute och fotograferat och alla bilder som jag tagit med.

 
 
Fridens Mikael. 

Kommentera här: