Årets första dopp utomhus vid sjön Vilången

 
 

Varje år brukar jag bada utomhus ganska tidigt det är något som är väldigt uppiggande och friskt. Jag kan också avslöja erkänna att jag tyvärr inte kan simma men det är något jag inte tänker gå in djupare på här i min blogg jag sätter punkt där.  Men nu skulle jag alltså åka upp till den fina sjön Vilången som jag åker till så många gånger det är verkligen mitt smultronställe här i kommunen och även i naturen.

 
 

Åkte hem från jobbet lite tidigare allt för att packa ner allt som jag skulle ha med mig även brygga på kaffe , ja kaffe är väldigt viktigt för mig. Och dessutom är det väldigt gott med kaffe. En sista koll alt var med då så drar jag. Petade i Blenders nya skiva Gambla litegrann i bilstereon en riktigt stark och bra skiva. Maria Persson sjunger så gudomligt underbart.

 
 

Stunden senare var jag framme och började packa ur min bil campingbordet stolen väskan med smörgåsarna och lite gott till kaffet. Badkläderna var förstås också med. Då började jag promenaden mot mitt ställe som jag brukar säga. Jag har ett ställe där jag brukar slå läger där jag kan sitta ostört och bara njuta av naturen.

Vädret var helt underbart snart skulle jag ta årets första dopp. Men var så kaffesugen så det blev en kopp kaffe direkt. Fåglarna kvittrade och himlen var klarblå. Nu var stunden kommen jag bytte om och promenerade mot vattnet eller ja en bit bort för där jag satt går det inte att bada.

 
 

Kände först lite med ena foten ja här ska det gå utmärkt att bada. Hade med mig min kamera dels för att göra en liten film MEN den finns enbart på min Facebook sida för mina vänner där. Den tänker jag inte visa upp här i bloggen. Tog däremot lite bilder det var skönt när jag väl kommit i vattnet. Vilken känsla nu var årets första dopp utomhus avklarat. Steg upp och klädde på mig och promenerade tillbaka till min plats. Nu skulle det smaka med en kopp kaffe och en bulle. Satt där och bara njöt av denna fina kväll ända tills solen gick ner då plockade jag ihop mina grejer och promenerade mot bilen min för att åka hem.  Nionde maj tvåtusen arton årets första dopp.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: