En kvällstur till Hults sommarhem

 
 

Lite söder om Kristinehamn ligger vid Vänerns fina strand ett underbart ställe som heter Hults sommarhem. Det är ett ställe som jag flertal gånger besökt och besöker för att koppla av strosa runt eller bara fotografera lite. Sommartid är det öppet så man kan köpa sig fika, kaffe, dricka, glass och lättare lunch på övervåningen finns även ett loppis. Nu packade jag väskan med lite kaffe och mackor och styrde neråt dit. Vädret var strålande fint med en klarblå himmel och en stor gul sol som värmde så gott.

 
 
 

Svängde av körde den sista biten grusvägen fram till sommarhemmet. Tog min kamera och stativet och steg ut och iväg för att fotografera innan jag där skulle slå mig ner vid vattnet och fika. Tog en massa bilder och knallade gick runt och bara njöt av denna fina kväll.

 
 

Slog mig ner på en bänk vid vattnet tog fram hällde upp en kopp kaffe och bara njöt av den fina utsikten och stunden som var. En fågel flög förbi så jag kastade till han en bulle som han snabbt greppade och sedan flög vidare. Jag tog en kopp kaffe till sedan de sista bilderna innan jag styrde hemåt för precis innan hade solen gått ner.

 

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: