Glada Hudik gänget i uppsättningen ”Trollkarlen från OZ” på Karlstad CCC

 

Allt med detta fantastiska teatergäng och grupp som blivit så hyllade i hela Sverige startade 1996 av Pär Johansson. Han fick en ide att de skulle prova på att spela teater. Resten är historia och man har gjort många olika uppsättningar och föreställningar i olika sammanhang. Den senaste var Elvis som slog alla tiders publikrekord i Hudiksvall. Nu har det rest runt i landet med föreställningen ”trollkarlen från Oz”

 
 

 

Många av skådespelare har för Svenska folket blivit stora idoler och förebilder. Nu var det dags för mig att få bevittna och se dessa fantastiska skådespelarna i en uppsättning. Vi skulle göra en resa med jobbet dit och se denna föreställning så det var många glada människor som samlades för att åka iväg. Glada skratt och tillrop i bussen så var vi på väg lite stopp efter vägen för att hämta upp folk så satte bussen kurs mot Karlstad CCC. En halvtimme fyrtio minuter senare rullade bussen in framför CCC. Stunden senare satt vi på plats så låt föreställningen börja denna föreställning som hade premiär i februari 2014.

 
 

 

Den handlar om en kvinna vid namn Lovisa som föder tvillingar som inte är som andra. Efter en del påtryckningar och händelser så finner de att försvinna fly och skapa fantasilandet Oz. Ett land där alla skulle få vara på sitt eget sätt ingen skulle där få känna sig utanför. Sammanfattningsvis var detta en helt fantastik föreställning med mycket vacker sång som berörde mig och fina nummer. Fullsatt var det dessutom vilket var kul. Om ni möjlighet får så kan jag varmt rekommendera denna föreställning. Tack till alla inblandade detta var något av det finaste jag fick uppleva.

 

Fridens Mikael.

Kommentera här: