På promenad genom stan

 
 

Fick en foto ide vilket jag får ganska ofta och en tanke hur jag ville göra en foto tur och experiment. Jag tog min bil och styrde ner till stan parkerade den sedan hade jag en ide att promenera runt där med min kamera och fota lite. Vädret var väldigt fint ett par minusgrader och perfekta förhållanden för att fotografera.

 
 

Steg ur bilen tog direkt ett par bilder innan jag gick vidare in på Trädgårdsgatan som är en mycket fin gammal gata i Kristinehamn med kullerstenen. Nu håller de på att gräva där och jobba så det är lite svårt att ta sig fram överallt. Men fram kom och tog jag mig. Stannade till och tog lite fler bilder innan jag gick mot vår fina stadskyrka här i Kristinehamn.

 
 

Den är så ståtlig pampig och vacker. Tog ett par riktigt fina bilder där innan jag nöjt gick tillbaka mot stan för att fotografera lite fler bilder. De har gjort så fin juldekoration i år så jag förevigade det på bild. Fick även syn på Torggrillen som precis hade stängt men ägare vinkade på mig till luckan. Hej vad vill du ha så fixar jag det en grillad med mos svarade jag snabbt.

 
 

Satte mig sedan i bilen och åt så gott det smakade. Sedan tog jag en promenad till ner på stan tog de sista bilderna. Nöjd gick jag tillbaka till bilen för att rulla hemåt kameran laddad med en massa bilder som jag tagit. Det var så fint att vandra runt nere på stan.

Fridens Mikael.

Kommentera här: