Fin foto tur med broder till Värmlands Säbys naturreservat

 
 

Vädret denna söndag var riktigt trolskt och magiskt så bedårande vackert en väldigt, väldigt fin höstdag. Tidigt på morgonen vaknade jag och bestämde mig för att dra ut som så många gånger förr och fotografera. Hade lite att pyssla och fixa här hemma innan jag drog ut. Så skrev broder till mig på nätet så jag frågade om han ville med ut vilken han ville. Vart ska du åka frågade han mig söderut då ska få åka med till ett ställe där du aldrig varit förut svarade jag Värmlands Säbys naturreservat. Det låter fint svarade han mig kom om en kvart och hämta mig så packade jag ner kaffet och lite smörgåsar och så drog jag hem och hämtade min broder. Stannade till och tankade bilen så var vi sedan på väg.

 

 
 

Här kommer vi och vilken fin dag det var helt ljuvligt inte ett moln på himlen vi såg där vi rullade fram. först skulle vi åka till ett gammalt stationshus och fota lite det var just Värmlands Säbys gamla stationshus. Av svängde vi och rullade fram och parkerade så fint och skönt att sträcka på sig. Där passade vi också på att fika det var väldigt skönt sitta utomhus och dricka kaffe och äta mina medhavda äggmackor. Vi satt i solen på trappan och bara njöt där tillsammans. Tog en kopp kaffe till innan vi fortsatte att fotografera.

 

 
 

Tog lite fler bilder på och runt stationshuset innan vi rullade vidare på vår färd och väg. Gjorde ett kort stopp innan vi anlände till en riktigt stor vacker herrgård som heter Värmlands Säby där gjorde vi ett litet stop gick runt och tog en massa fina bilder. Löven låg på marken och på träden lyste solen upp löven i dess finaste höstfärger.

 

 
 

Nu styrde vi vidare men bara en liten kort bit och parkerade bilen vi var framme vid naturreservatet tog mig en kopp kaffe till. Sedan började vi att gå vi hade en liten bit att promenera tills vi var framme. Stannade till några gånger och tog en massa bilder sedan nådde vi vårt mål. Oj vad vackert vilka fina vyer utbrast min bror Markus. Ja han hade aldrig varit här förut.

 

 
 

Vi gick runt tog en himla massa bilder himlen var klarblå och inte ett moln så långt ögat kan nå inte ens en vindpust det var totalt vindstilla. Jag ställde upp mig så broder fick ta lite bilder på mig till min blogg och jag tog lite bilder på honom. När vi kände oss nöjda där så gick vi tillbaka till bilen och rullade vidare mot Visnums Kils hembygdsgård och den gamla skolan nere i Kärr som det heter. Blev en kort stop för vi fortsatte ner till kyrkan den vackra fina kyrkan Visnum Kils kyrka. Där tog vi de sista bilderna innan vi lugnt rullade hemåt för att få i oss lite mat det var behövligt efter en heldag ute och fotografera.  En massa bilder fick jag att redigera med. Måste också lämna in min kamera få den servad och objektivet rengjort.

 

 
 
 
Fridens Mikael. 

Kommentera här: