En helg i Örebro

 
 

Vårt duktiga A lag i bordtennisföreningen skulle spela sammandrag både lördag och söndag i Örebro totalt fyra matcher skulle de spela. Då valde jag att kolla upp boka in mig en natt på hotell för att på så vis unna mig själv en hotell natt i Örebro. Denna trivsamma trevliga fina stad.

 
 

Det skulle bli ett skönt avbrott tyvärr är man lite för dålig på att göra sådana här resor. Bokade hotellet och sedan bar det hemåt för att packa ner lite ombyteskläder och de andra tillbehören som jag behöver.

 
 

Sedan drog jag iväg mot Örebro. Vägen var väldigt fin och farbar inte så halt som jag trodde först men jag kör alltid lugnt på vägen. Till Örebro jag kom sedan in i denna stad som är allt annat än kul att köra bil i. Blev riktigt trevliga och bar matcher som grabbarna bjöd på.

 
 

Sedan bar det av till hotellet efter dagens matcher för att vila innan jag skulle möta upp träffa min bästa vän Zarah och hennes man Andreas. När jag kom ner i hotell foajén stod de och väntade på mig så kul att träffa de båda. Zarah hade en idé vart vi skulle gå och styrde färden dit men det var så pass mycket folk där så vi gick vidare. Vi hamnade slutligen på Pitchers där v i efter lite trixande fick ett bord för oss tre.

 
 

Kikade på menyn och till min glädje fann jag Bangers & mash grillad korv på eget recept, potatispuré, karamelliserad rödlök, lönnsirapsvinägrett & majonäs. Gott var det i alla fall. Vi satt och snackade om allt möjligt om lite drömmar vi har i våra liv tillsammans att förverkliga. En god öl till maten höjde upp stämningen på topp.

 
 

När vi ätit klart och betalat så bröt vi upp och jag tog mig en kort liten promenad på stan för att fota lite bilder. Det var så stämningsfullt och vackert med all snö och alla lampor som lyste upp runt om. Hittade ett väldigt fint träd med ljus och röda hjärtan i. Jag döpte det snabbt till Kärlekens träd. Efter lite fler bilder gick jag sakta tillbaka till hotellet för en god natt sömn. I morgon väntade först en smarrig god hotellfrukost innan det var dags för två matcher till.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: