Glad Påsk!

Vi står inför några svåra vägval i livet vi står inför utmaningar inför en svår tid där vi ska ta till oss den kraft som finns. I denna svåra tid och stund sluter vi oss samman i en gemenskap att hjälpas åt. Jag sänder en varm tacksamhet till alla fantastiska hjältar inom sjukvården alla de som så fint tar hand och ger våra sjuka och äldre en god omsorg och vård. Det är de jag sedan vill hylla och ge en stillsam tyst applåd. Jag sänder en tanke till mina medmänniskor till de som sjuka är eller som mist någon nära anhörig. Jag sänder en tanke till alla som kämpar för att få vardagen att gå ihop till de som eget företag har eller på ett eller annat sätt har det kämpigt att få det gå ihop.

Nu stundar snart påsken en tid då vi många vill resa bort då vi vill träffa släkt och vänner komma samman i en gemenskap och umgås. Nu blir det inte så. Vi tvingas tänka om och prioritera andra saker och tänka på ett litet annat sätt. I denna stund och tid känner jag en enorm tacksamhet att jag får vara frisk och ha min hälsa.

Nu är det så dags för mig att till just dig / er mina fantastiska fina vänner och följare av min blogg få tillönska er alla en riktigt fin avkopplande påskhelg. Och trots att denna påskhelg inte blir som vi tänkt oss så får vi tänka vi har varandra. Vi har tur att det idag finns så enormt bra teknik som möjliggör att vi kan ha kontakt över typ mobilen eller en webbcamera utan att träffas. Vi ska i denna situation och tid hjälpas åt. Och det kommer en ny påskhelg nästa år. Ta hand om varandra och må så gott. Kramar från Värmland.

 

Kommentarer:

1 Jan-Åke:

Önskar dig och dina nära Glad Påsk!

Svar: Önskar dig detsamma!
Mvh Mikael.
Mikael

Kommentera här: