Påsk

På grund av rådande omständigheter och allt runt Coronaviruset skulle hela påskhelgen bli väldigt konstig. Många saker som man har som tradition varje år blev inte av förklarliga skäl av. Långfredag då är det motorcykelpremiären här i Kristinehamn. Påskafton har jag i flera års tid åkt till danstället Brunnsparken där Streaplers traditionsenligt spelar. Av detta blev det inget tyvärr.

 
 

Jag brukar varje år åka hem till far och mor och min broder för att fira påsk. Det var för mig inte så självklart att jag i år skulle åka hem till de. Men efter att jag funderat lite sedan pratat med mamma bestämde vi att jag skulle åka hem. Försiktighet avstånd och sunt förnuft såklart.

 
 

Stannade till vid kiosken där jag bor och köpte med varsin Sverigelott till mamma och pappa. Tyvärr vann de inget på lotterna. Sedan var det dags för påsk mat vilket skulle bli otroligt gott. Tog lagom dos med mat inte för mycket utan en lagom portion. Lite vila på detta smälta undan maten. Dags så för efterätt en god bakelse och kaffe så var man väldigt mätt belåten och nöjd. Blev sedan lite avkoppling i soffan och titta på tv:n innan jag åkte hem till mig. En lite konstig men samtidigt fin påskafton.

 

Fridens Mikael.

Kommentera här: