Trivsam musikunderhållning med Lindén och Röös vid Granbergsdals hytta

 
 

En bit utanför Karlskoga ligger Granbergsdals hytta vackert beläget i Granbergsdal. Söndagar under sommaren brukar de anordna fina trivsamma musikstunder vid hyttan. Denna söndag skulle två riktigt rutinerade veteraner uppträda Leif Lindén och Bo Rös de tillsammans bildar duon Lindén & Rös. Detta är två herrar som spelar musik i många år. Vädret var fint och många hade sökt sig till hyttan denna söndag. Med ett säkert avstånd satt alla och bara njöt i det fina vädret.

 
 

De båda herrarna bjöd på en massa härlig musik. Visor, dansbandsmusik och country bland annat spelade de. Däremellan drog de lite historier som publiken skrattade gott åt. Leif har gjort en skiva med riktigt bra country låtar på. Dags så för Mando Diao de har ju gjort stor succé med musik av Gustaf Fröding. Leif sjöng så fint Strövtåg i hembygden till publikens förtjusning.

 
 

Bo spelade på sitt dragspel. En dam gick runt och tog en frivillig entré av publiken. Dags så för något välkänt Sven Ingvars ja det är musik som alla kan. Min gitarr och det blev rena allsången. Ja vi börjar närma oss slutet sade Leif på denna trevliga trivsamma stund. En dam gick upp och tackade publiken som kommit. Om vi applåderar ordentligt kanske de spelar en låt till. Så blev det ett extranummer. Vi tog de sista bilderna och började sedan köra hemåt efter denna trevliga musikstund vid Granbergsdals hytta. På vägen hem kom regnet ja tur att vi slapp det medan de spelade.

 
 

 

 

Fridens Mikael.

Kommentera här: