Lite nytt till min lägenhet

För mer än ett år sedan flyttade jag till en större lägenhet vilket var otroligt skönt och efterlängtat. Jag har valt att köpa lite nya saker till min lägenhet och gjort så lite då och då. Nu hade jag funderat på att bland annat köpa mig en ny matta till hallen en lite längre.

 
 

Så jag slog mig ner och började kika på nätet. Gick in på Rustas sida där jag fann en matta som var perfekt i måtten och även priset var väldigt bra. Rusta ska vi få här i Kristinehamn men än är det inte klart för att öppnas. Jag tog bilen och drog över till Karlskoga.

 
 

Det är bara 2,5 mil emellan. Fort gick det och in på Rusta där jag fann mattan. Ibland ska man ha tur för det verkade bara finnas en max två mattor kvar. Hittade lite fler saker som jag köpte sedan gick jag över till Jem & Fix en snabbis skulle se mig på en trappstege men det fann jag ingen. En snabb tur in på Dollar och Biltema innan åkte hemåt. Jag var väldigt försiktig och höll gott med avstånd till alla andra. Jag köpte inte allt ni ser på bilderna det var bara för att fylla ut i bloggen med.

 
 

Fridens Mikael. 

Kommentera här: