På promenad

 
 

På promenaden ja så börjar en av Sven Ingvars största hit låtar vid din sida. Det var väldigt längesen som jag var ute och fotograferade. Ja väldigt längesen jag ens höll i min kamera. Anledningen är att vädret inte varit så bra här den senaste tiden ja den senaste månaden minst milt uttryck. Solen har lyst med sin frånvaro och ska jag fota vill jag ha bra förhållanden.

 
 

Nu fick vi två, tre dagar med lite frost och man fick lite vinter och jul känsla. Så jag bestämde mig för att ta en skön lång promenad med min kamera för att ta lite bilder. Det låg frost ute på marken och det gav en liten, liten känsla av vinter.

 
 

Solen hade precis gått ner och färgade upp himlen så otroligt vackert. Stannade upp och tog lite fina bilder innan jag fortsatte att gå. Stannade till vid gångtunneln och tänkte tillbaka på då det var översvärmningar och vattnet var så högt.

 
 

Gick sedan vidare. Fortsatte min promenad och kameran åkte fram en hel del och jag tog lite bilder. Stannade till och andades in den klara friska luften. Det blev väldigt fina bilder samtidigt som mörkret började sänka sig allt mer. Väldigt nöjd kände jag mig och vände om och började gå hem till mina föräldrar för nu var jag kaffesugen.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentarer:

1 Tomas Ström:

Fina bilder! Bra gjort.

Svar: Tack så mycket Tomas!

Mvh Mikael :)
Mikael

Kommentera här: