Sälja julgranar åt IFK Ölme

 

Som kanske många följare och läsare av min blogg förstått och vet så är mitt stora favoritlag i fotboll IFK Ölme. Det har varit så allt sedan jag såg den första matchen för drygt 25 år sedan. Det är en hissnande lite skrämmande siffra. Så många år först och främst men också så många mil på vägarna och så många matcher som jag och min broder har sett med IFK Ölme.

 
 

Vi är ju med väldigt mycket ideellt och lägger ner ett stort hjärta, själ och arbete i föreningen. På hemmamatcherna tar vi emot entrén och säljer matchlotter bland annat. Men kring jul runt första advent börjar de att sälja julgranar här i Kristinehamn vid ICA Maxi samt Stora Coop.

 
 

Vi fick en förfrågan om vi kunde tänka oss att hjälpa till på helgerna och sälja julgranar. Ja varför inte tänkte jag det låter trevligt. Dessutom i denna Corona tider är ju varje krona värd mycket för en förening. Så nu har vi försäljning varje dag mellan 9-18 med granar.  Jag och min bror Markus vi står och är där uppe lördagar samt söndagar 9-14:00 och säljer granar. Riktigt kul sedan får man träffa och tjöta lite folk.  Vi säljer vanliga granar samt kungs granar. Så välkomna betalning är swish eller i nödfall kontanter.

Fridens Mikael.

Kommentera här: