Foto tur söder om stan

 
 

Nu var det vääääääääldigt längesedan jag fotograferade eller ens åkte ut för att fotografera. Men mycket på grund av några saker dels har vädret inte varit bra. Nästa hela november månad om jag backar lite var så grå, grå och regnig.  December likaså sedan har det varit så mycket andra saker som kommit i vägen. Men nu denna söndag var solen framme och jag kände mig för en att ta en tur ut. Mest för att få känna lite på kameran.

 

 
 

Bryggde på kaffe här hemma gjorde ett par smörgåsar och packade ner allt jag skulle ha med mig ut. Kristinehamn som jag bor i inbjuder och har väldigt många fina platser och naturreservat att åka ut till ströva runt i och fota. Bestämde mig för att åka till först en familjecamping som heter Revsand och ligger utanför lite väster om Kristinehamn. Man åker söderut sedan svänger man av och fortsätter en bit så står skylten där.

 
 

 

Dit åkte jag först vädret var väldigt soligt även om det blåste ganska friska vindar. När jag parkerat bilen och steg ut blev jag ganska snabbt varse om hur mycket det egentligen blåste. När jag klev ur bilen blåste det nästan storm kraftfulla hårda vindar från Vänern.

 
 

 

Gick runt där och tog lite kort så skönt att åter få greppa hålla i och känna på kameran igen. Tog lite bilder innan jag kände mig nöjd. Nu sög det i kaffetarmen så det blev att hämta min väska i bilen. Dukade upp och fram med kaffetermosen sedan mina mackor. Så gott det skulle bli.

 
 

 

Slog mig ner vid ett bord och hade en jättefin utsikt över Vänern. Satt där och njöt i solskenet och det v ar ganska skönt trots de hårda kalla vindarna. När jag så fikat klart packade jag ihop slängde allt skräp och åkte vidare. Nästa och dagens sista stopp skulle bli Hults sommarhem. Ett väldigt fint ställe där man sommartid kan köpa fika eller kika på ett litet loppis de har där. Tog lite bilder men då det blåste ganska kraftfulla kyliga vindar bestämde jag mig för att åka hemåt. Nöjd var jag med denna dag och de bilder som jag fotograferade. Mest skönt att bara få hålla i kameran.

 

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: