Besök av min vän blev en fin grillkväll

För ganska många år sedan kom jag i kontakt med en tjej på Dansbandsdax som sidan heter. Där och då började vi chatta och skriva med varandra. Genom åren har vi träffats en hel del vilket är trevligt. Nu var det så åter dags för Jessica och hennes mamma att komma upp och hälsa mig här.

 
 

Vädret visste jag på förhand skulle bli väldigt vackert och fint.  Bestämde mig för att åka och handla så vi kunde grilla hemma hos mina föräldrar. Färdig fläskkarré fick det bli lite korv att grilla och potatis sallad o en god sallad till detta.

 
 

Smidigt och enkelt. Åkte hem med detta till mina föräldrar innan jag åkte hem för att göra mig klar. Duschade och bytte om så bar det sedan iväg då Jessica ringde. Så åkte vi alla hem till mina föräldrar och broder.  

 
 

Vädret var helt underbart. Hemma hade pappa börjat med att grilla. Så jag hjälpte till med att duka fram allt. Sedan slog vi oss ner för att äta. Men innan hade jag öppnat en stort paket från min fina vän. Det innehöll öl lite olika sorter vilket var trevligt. Många hade jag aldrig hört talas om. De ska jag provsmaka nån helg i lugn och ro. Sedan ett kuvert med massage vilket var väldigt fint. Det ska jag utnyttja nästa gång jag åker och hälsar på henne. Hon bor ju en bit ifrån mig på Västkusten.

 
 

Så gott det smakade och så mysigt och trevligt vi hade det. Satt och småpratade och bara njöt av denna fina kväll. Sedan bryggde jag på kaffe som det blev lite gott fikabröd och kaffe. Väldigt glad och nöjd var min vän och hennes mamma. Vi bröt upp och jag följde de till hotellet. Tack för en trevlig helg tillsammans och för allt jag fått.  Ja jag fyller ju visserligen år i slutet av juli. Dagen efter åkte vi ut i vår fina skärgård till Picassostatyn och kikade. Där ute passade vi även på att fika.

Fridens Mikael.

Kommentera här: