Kvällspromenad

Den senaste veckan har vädret här i Kristinehamn varit helt underbart riktigt varmt och gott. En kväll efter att jag gjort klart allt hemma, och även gjort matlådan till jobbet bestämde jag mig för att ta en kvällspromenad. Vädret var som sagt riktigt skönt och härligt.

 
 

Packade ner min kamera sedan en vattenflaska så var jag sen redo att promenera iväg. Det var en underbart fin varm skön kväll som gjord för att fotografera. Så skön t andas frisk luft.

 
 

Gick förbi huset där jag bodde som liten och växte upp. Fortsatte ner mot vattnet och stannade till för att ta lite bilder. Kameran åkte flitigt fram. Det är en väldigt fin promenad väg längs vattnet. En fågel flög emot mig men vek sedan av och flög vidare.

 
 

Gjorde små stopp längs min promenad för att ta bilder. Mot Ålkärr ett område med hus ute på Strand som det heter. Gick genom Marieberg som är ett gammalt mentalsjukhusområde. Solen började nu långsamt gå ner och det var väldigt vackert att promenera där.

 
 

Stannade till och slog mig ner på en bänk. Så tyst allting runt omkring var. Stunden senare kom ett tåg och susade förbi. Himlen målades upp så fint av solen som långsamt gick ner. Då bestämde jag mig för att vända om och promenera hemåt.  Gick förbi ett område där jag bott och blev för nån sekund lite nostalgisk.  Väl hemma var det skönt att slå sig ner i soffan en kort stund och vila. Sedan lägga in bilderna i datorn och gå igenom de jag tagit.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: