Lördag ett fantastiskt gott väder

Då var det åter helg och lördag. Jag vaknade som jag ofta gör på helgen ganska tidigt. Men jag steg upp för jag hade en del att pyssla med lite göromål denna dag. Men lade mig ändå en stund på soffan och kikade på nyhetsmorgon. Det är en stunds skön avkoppling och framförallt se och lyssna till Marcus Oscarsson som är så oerhört duktig i sitt ”svara och förklarar”

 
 

Gjorde mig klar och klädde på mig. Tippen nästa drog iväg till tippen för att slänga skräp. Sedan bar det ner till stan för ett par små ärenden och lämna in tipset såklart.

 
 

Vädret var strålande skönt och vackert. Solen värmde så gott och fåglarna kvittrade. Jag fick vårkänslor där jag gick. Tog lite bilder med kameran till min blogg. Tippar det gör jag varje lördag det är kul att få vara med lite och känna spänningen.

 
 

Tog lite fler bilder. Började fundera på att äta mat och jag brukar då och då unna mig att gå ut och äta. Efter en stunds funderande valde jag att gå till ett för mig ställe som jag aldrig ätit på tidigare. China garden ett ställe som funnits i väldigt många år här i Kristinehamn. Länge har jag tänkt att jag ska gå dit men det har inte blivit av förrän nu.

 
 

Väldigt fint och fräscht ställe. Maten var super god friterad kyckling med ananas i sötsur sås med ris. Jag blev så mätt. Tog en kopp kaffe på maten väldigt gott väldigt bra ett ställe jag varmt kan rekommendera. Bestämde mig för att åka hem till mina föräldrar och ta en fika och samtidigt kika på ishockeyn på tv:n. Malmö – HV71.

Fridens Mikael.