Lördag tjugonde

Så var det så lördag igen. Hela veckan längtar jag till lördag igen så sjöng dansbandet Torgny Melin´s i låten Snart är det lördag igen. Denna lördag hade jag planerat att ta mig en tur som jag då och då gör ut till loppisen. Jag skulle bland annat kika mig efter en blomvas. Tippen skulle jag också till och slänga lite skräp.

 
 

Vaknade som jag alltid gör ganska tidigt på lördagarna. Hade såklart som många andra kikat på tv programmet På spåret ett av mina absoluta favoritprogram. Nu var det dessutom final så Grattis Claes Elfsberg och Magdalena Forsberg till segern. Det var kul för de var otroligt duktiga tillsammans.

 
 

Jag gjorde mig redo och drog iväg såg till att vara där från start då de öppnade. Klockan nio slog de upp portarna och öppnade. Gick rakt in till skivorna och hittade direkt lite cd skivor som jag tog i korgen.

 
 

Kikade in där de hade lite porslin för jag skulle leta på en blomvas vilket jag också fann inte bara en utan två stycken. Sedan ringde pappa precis då jag skulle betala. Han skulle komma hem och hjälpa mig med lysröret i mitt badrum som gått sönder. Så jag åkte hem direkt. När det var fixat så var det dags att åka iväg till tippen med skräp. Så gott att bli av med skräpet som varit i vägen så länge. Nu skulle de både bli gott och smaka gott med kaffe hemma hos far och mor.  Resten av lördagen flöt bara på.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: