Nyårsafton 2020

Så har vi nått vägs ände och nått fram till årets sista dag nämligen nyårsafton. 2020 blev ett på många sätt ett ganska konstigt och knepigt år. Främst allt som hände med pandemin och viruset som kom och ödelade stor delar av vår värld och samhället vi lever i. Jag är evigt tacksam att jag själv peppar, peppar fått vara frisk och även min familj.

 
 

Nu var så stunden kommen att fira in det nya året. Det skulle jag såklart göra hemma hos mina föräldrar och broder. Vaknade och tog mig en go frukost innan det blev lite nyhetskorgon på tv:n. Jenny och Steffo ett radarpar i som programledare.

 
 

Sedan grejade och städade jag lite här hemma. Började sen så smått att göra mig klar. Duschade och valde skjorta till kvällen på även med flugan. Fint ska det vara när det är nyår. Åkte en snabb tur ner till Coop för att handla lite med hem till mina föräldrar.

 
 

När jag kom hem var mamma och pappa i full färd med att fixa maten. Fläskfilé med potatisgratäng. Till efterätt pannacotta. Så kom min bror ner och vi satte oss till bords. Nu skulle det bli gott med mat. Det smakade mycket gott allting. Efterrätten vad god den med. Sen skulle vi spela nyårsbingo jag hade köpt två lotter. Så drog Lotta Engberg och Casper Janebrink igång det hela. Sång, musik , gäster och bingospel.

 
 

Bra gick det för jag vann 100 kronor eller jag fick tillbaka pengarna jag betalat för lotterna. Det var kul att få vinna för jag brukar inte ha sån tur i spel. Kvällen började så sakta gå mot sitt slut. Klockan drog sig mot tolv och Casper var så inne i sitt med tenn som han höll på mig. Men så fick vi höja glasen och utbringa en skål för ett nytt år. Så Gott Nytt År på er alla fina människor.

Fridens Mikael.

Kommentera här: