Årets första dopp

Så var det då dags för årets premiär bad utomhus. Jag brukar i regel bada ganska tidigt redan i maj månad utomhus men nu då jag varit sjuk så har det inte blivit av ännu. Men nu var det så dags vi åkte iväg ett par stycken från jobbet till ett för mig nytt men väldigt mysigt ställe.

 
 
 
 
 

Vart det ligger eller vad det heter kan jag inte tala om eller riktigt förklara. Vädret var riktigt varmt och härligt. Hade packat ner badbyxorna och mitt nya badlakan som jag köpt av en mycket duktig tjej som heter Linda-Marie Nilsson.

 
 

Alla storlekar är vackra står det på det. Hon har blivit en väldigt fin förebild för så många människor. Sedan har hon även skrivit en bok ”Så lärde jag mig att älska min kropp” Den har jag köpt och ska läsa nu under min semester.

 
 
 

När vi kom fram gick jag undan och bytte om och gud så skönt och varmt det var i vattnet. Jag gick i direkt och doppade hela mig. Det var så skönt att bara lägga sig ner och koppla av. Så efter ett tag bestämde vi oss för att åka tillbaka till jobbet.

Fridens Mikael.

Kommentera här: