Skivmässa i Björneborgs folkets hus

En riktig tradition jag och min bror haft i väldigt många år det är att åka till orten Björneborg på skivmässa. Björneborg är beläget en mil från Kristinehamn. De brukar arrangera en skivmässa på våren i regel första maj sedan en till hösten i början på oktober. Det är alltid lika kul att åka iväg på. Det är en viss spänning och känsla om man ska göra några fynd.
 
 
 
Gick upp tidigt för att äta frukost i lugn och ro hemma innan det var dags att hämta min bror. Ett kort stopp för att tanka sedan var vi på väg mot Björneborg. Glad och tacksam var jag det regnade inte.
 
 
Fram vi kom och det var ganska tidigt. Vi stod ute och väntade pratade lite med andra besökare till mässan. Min bror hade anmält och bokat så vi skulle få komma in en timme innan de öppnade entrén. Det kändes skönt.
 
 
Klockan slog tio och en herre kom ut med en lista läste upp namn så fick vi gå in efter att vi blivit uppropade. Kul att äntligen vara på plats och kika runt. Jag gick direkt till en säljare som jag brukar handla av. Hon blev så glad att se mig och broder. jag hittade direkt ett par skivor som jag köpte av henne innan jag sedan gick vidare. Pratade med min vän Gunnar och köpte någon skiva av honom.
 
 
Nu var både jag och min bror fikasugna så vi gick och köpte oss fika. Efter att vi fikat klart tittade jag i en back med lp skivor som folkets hus själva sålde. Hittade en med Streaplers som jag nte hade den köpte jag direkt. Köpte lite fler cd skivor om jag fann.  Träffade en god vän Daniel från Sunne. Han hade med lite skivor som vi köpt av honom på nätet. En mycket trevlig kille. Nöjda kände vi oss både jag och broder. Vi tackade för oss ch åkte hemåt.
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: