Julshopping i Karlstad

 
 

Jag har alltid värnat om att handla lokalt och både stötta och gynna de lokala handlarna här i Kristinehamn. Nu hade jag ett ärende till Karlstad och min broder ville åka dit och köpa de sista julklapparna. Då passade jag på att hänga med honom dit.

 
 

Vi bestämde att vi skulle åka tåg till Karlstad vilken sedan blev buss i stället men åkte gjorde vi. Så skönt att slippa sitta och köra själv sedan krångla med att finna parkering. Så skönt bara kliva av och sedan var man på stan.

 
 

Vi gick in mot centrum för att börja shoppa. Steg in här och där. Mott Mitt i citygallerian med massa olika affärer i. Akademibokhandeln gick jag in på och fann en fin bok till min bror. En fantastisk kille vid namn Jan Jörnmark som besöker och fotograferar övergivna platser. Det är väldigt intressanta platser han besöker och dessutom fantastiska bilder han fotograferar. Claes Ohlsson måste man besöka med. Där hittade jag några julklappar till pappa.

 
 

Besökte några butiker till innan det så började kurra i magen. Vi gick till Taco bar för att där få i oss lite mat. Mycket god mat och mätta gick vi vidare. Köpte de sista klapparna innan vi sakta gick mot busstationen eller resecentrum för att ta bussen hem till Kristinehamn.

Fridens Mikael.

Kommentera här: