Fredagskväll hemma hos familjen

Jag fick en väldigt fin idé om att handla mat sedan åka hem och laga till och bjuda mina föräldrar och bror på mat. Fredag då är det Haaks som livestreamar. Klockan 18 kör de igång och det är ett fantastiskt band att spela.

 
 

Först skulle jag till tandläkaren men där blev jag inte så långvarig utan vi kom överens om att jag skulle få en kallelse till sommaren. Så jag åkte och handlade mat. Funderade en stund innan jag fastnade för Kycklingfilé till det valde jag potatisgratäng. Lite gott bröd så var jag nöjd.

 
 

Åkte hem för att kolla om jag fått någon post sedan bar det hem till mina föräldrar. När jag kom hem började jag direkt att förbereda maten. Så gott detta skulle bli men också så trevligt och mysigt. Kika på Haaks sedan vänta tills det är dags för På spåret.

 
 

Gjorde i ordning och in med det i ugnen så gott nu var jag rejält hungrig. Kycklingen började så sakta få lite färg potatisgratängen likaså. Grabbarna i Haaks drog i gång sin livestream från Lampan i Uddevalla där de befann sig ikväll.

 
 

Fullt ös och fart från start direkt. Maten blev så klar dags då att äta. Så gott det smakade och så gott det framförallt var med. Det bjöds på en massa härlig musik och låtar. Själv åt jag vidare och bara njöt av maten. Så tackade grabbarna för sig och det blev en kort stunds vila för mig innan det var dags för På spåret som är ett av mina absoluta favoritprogram på tv:n. Spännande att se vart de reser.

 
 

Det blev en spännande match där Claes och Magdalena vann. Efter På spåret började Carina Bergfalk där skulle Truls Möregårdh medverka. Truls vann VM silver i bordtennis borta i USA. Det var kul att titta på. Sedan kollade vi på lite klipp från Youtube på JO Waldner innan jag åkte hemåt. En väldigt mysig och trevlig kväll blev det tillsammans.

Fridens Mikael.

Kommentera här: