Pyssel, pyssel jul pyntat hemma!

När jag hade semester en dag från mitt arbete så passade jag på att pyssla och greja lite här hemma. Städade min balkong torkade och gjorde rent där. Tog sedan in möblerna vilket alltid är tråkigt och ledsamt. Men något som måste göras varje höst. Jag tog också ner mina jul saker från vinden och tog fram började sätta upp montera min jul slinga på balkongräcket. Den sätter jag upp varje år och förra året så lös bara halva så jag rev ner den och köpte en ny med röda lampor i så det lyser upp lite grann.

 
 

 

Fint och hemtrevligt ska det vara tänkte jag. Det var lite isande kyliga vindar som kom när jag häll på där ute men resultatet blev väldigt fint tycker jag när jag väl var klar. Sedan började det mörkna på och då blev det ännu finare lamporna lyste upp så fint i mörkret. Tog sedan en tur iväg med bilden.

 
 

 

Skulle åka till Fyndboa en loppis här i stan kika om jag kunde finna ett lite större soffbord men där gick jag bet. Har nämligen inte tänkt köpa mig ett helt nytt bord men kanske gör det tillslut ändå.

 

 

 
 

När jag farit runt och kollat blev jag hungrig så ett besök på Burger King fick stilla min hunger och gott med en fiskburgare med fiskälskare som jag är. Satt och njöt kände mig glad efter denna dags händelser och göromål. Nu kunde jag med gott samvete sätta mig vid datorn och lyssna på lite country musik.

 

Fridens Mikael.