En fin höstdag i Kristinehamn

Denna söndag vaknade jag tidigt steg upp ställdre tillbaka klockan en timme. Sedan bryggde jag på kaffe gjorde smörgåsar och åkte ut för att fotografera. Vädret var som gjort för att åka ut i naturen och ta lite fina höstbilder. Bestämde mig för att åka ner till Revsand som det heter ligger så fint precis vid Vänerns vackra strand.
 
 
Stannade till vid en runsten för att ta de första bilderna där. Tyvärr saknas toppen av runstenen den har ingen hittat. Sedan rullade jag vidare och njöt av musiken i cd spelaren i bilen. 
 
 
Hämtade min ryggsäck och slog mig ner vid ett bord för nu skulle jag äta lite sen frukost ute i det fria. Så mysigt skönt att sitta och blicka ut över Vänern. Kändes så skönt gjorde även en liten video hälsning till min blogg. 
 
 
När jag kände mig klar styrde jag vidare ner till Hults sommarhem en underbart fin plats där kan man sommartid fika och bada. Det är en missionsförsamling som håler till där tror det är så är lite dåligt påläst. Men tog de sista bilderna där innan jag vände om och styrde sakta hemåt för att göra mig klar och åka på kalas. 
 
 
 
Fridens Mikael.