Promenad hem från jobbet i ett underbart väder

 
 

Denna dag var vädret så underbart skönt solen stod högt på en himmel som var nästintill klarblå. Jag bestämde mig för att ta en skön promenad hem från jobbet.  Solen värmde så gott så det fick bli en promenad. Gick ner till herrgården vid Presterud som det heter. Där satte och stod jag en bra stund och blickade ut över Vänern.

 
 

Det roliga är att jag har varit inne en gång i herrgården då det skulle anordnas dans och orkestern som skulle spela var osäkra på vägen dit så jag och min bror mötte upp de och hjälpte de dit. Gick sedan vidare till ett ställe som heter Sjöängen där ligger en fotbollsplan som en del av kommunlagen spelat match på. Man blir lite nostalgisk där har jag varit och tittat på fotboll.

 
 

Solen värmde så gott på himlen som var nästan klarblå. Stannade till vid Kristinehamns arena och köpte mig en smörgås och en dricka. Skönt för en liten stund att sitta ner innan jag fortsatte min promenad.

 
 

Gick in på Lidl för at handla lite mat med mig hem. Hittade en massa gott som åkte med. Nu hade solen börjat gå ner och färgade himlen så vackert. Jag stannade till och tog lite bilder med mobilen. Kameran hade jag hemma men mobilen funkar utmärkt den med. Sedan gick jag hem för nu var jag lite hungrig efter en låg dag.

Fridens Mikael.