Rimfrost en fin promenad

 
 

Vaknade och tittade ut och fick se hur fint det var ute på träden och även på marken. Det var rimfrost och det är så oerhört vackert och fint. Bestämde mig för att ladda batteriet till kameran sedan ta mig en promenad ut för att ta lite fina kort.

 
 

Men först gjorde jag i ordning frukost och åt. Det var så skönt att sitta och äta samtidigt blicka ut och se allt det fina detta kommer bli en fin dag och samtidigt väldigt många fina bilder tänkte jag. På med kläder så var jag redo att promenera iväg.

 
 

Gick mot ett område här i Kristinehamn som heter Marieberg. Det är ett gammalt mentalsjukhusområde med en fantastisk intressant historia. I somras gick jag med på en guidad rundtur ute på området som var oerhört spännande och intressant. Stannade upp flertal gånger och kameran åkte fram.

 
 

Macro eller närbilder tycker jag mycket om att fotografera. Tog en massa bilder och njöt av vädret även om det var lite kyligt ute. Rimfrost är så fint när det sitter på en gren eller husfasaden. Fortsatte sedan min promenad gick vidare mot vattnet. Där var det både is och öppet vatten på sina ställen. Blev lite kort även där. Började känna mig nöjd s jag gick sakta hemåt med en massa fina bilder i min kamera.

 

 
 
 
 
Fridens Mikael.