Himmlen, solen, promenaden

Vädret denna lördag var helt underbart. När jag setg upp förstod jag att detta kommer bli en riktigt fin dag. Bryggde på kaffet och gjorde i ordning frukost och slog mig ner i köket. På med radion "Ring så spelar vi" en perfekt start på denna lördag.
 
 
 

Satt och njöt av den goda frukosten och mådde efter alla omtändigheter ganska väl och bra. Det är spännande att lyssna till höra alla mten som skre i radion, vart folk kommer ifrån , bor och gör. Sen får de önska en låt.
 
 
 
Solen steg sakta upp och det blev en fantastisk fin dag. Satt och njöt och bestämde mig för att ta en skön långpromenad ut och gå. Kameran tog jag också med mig. Så klädde jag på mig och steg ut och solen slog rakt emot mig vilket var en oerhörd känsla.
 
 
 
Gick iväg stannade upp och tog lite bilder. Så gott slog på stegräknaren i mobilen i en app jag har. Fortsatte sedan att gå vidare. Gick förbi ett område som heer Stenstaliden. Där ligger min gamla skola ja tanken slog mig va längesen jag gick i skolan. Oj, oj räkna över trettio år. Tog lite kort där och gjorde en kort videoblogg på skolgården. Gick sedan vidare till Hacklehemsskolan den skola som jag började frsta klass i. Det blev lite nostalgisk känsla där jag gick på skolgården. Stod och försökte tänka tillbaka på tiden och åren då jag gick där.
 
 
 
Nu gick jag vidare för att köpa mig en dricka. Man blir törstig av att vara ute och gå det  blev en Loka. Gick sedan vidare till ett ställe som heter Kärleksforsen här i Kristinehamn. Solen värmde så gott och himlen var klarblå.
Tog en massa fina kort där satte mig en stund på en bänk och vilade. Så gott så skönt det var. Där satt jag en stund och filosoferade innan jag gick vidare på min promenad.
Gick ner mot stan för jag skulle in på både Rusta, Dollar Store och Coop för att handla och tippa. Kollade min app i mobilen det blev riktigt många steg som jag gick och hade gått. Det är helt i linje med mitt nya jag.
 
 
 
Köpte mig en badrumsvåg och sedan tippade jag. Bara att  hoppas på den där turen. Turen som aldrig vill infinna sig. Nöjd började jag sakta gå hemåt. Det blev en skön långpromenad. Väl hemma våntade Frölunda- Skellefteå på tv:n perfekt avkoppling efter promenaden.
 

Fridens Mikael.