Lördag promenad till stan lite små ärenden

Vädret denna lördag var helt fantastiskt vackert. En klarblå himmel och en stor riktigt stor sol på himlen. Nöjd blev jag och väldigt tacksam för detta fina väder. Bestämde mig för att ta mig en skön promenad ner till stan det var lite småärenden som jag skulle uträtta.

 
 

Gjorde mig klar och steg ut i ett fantastiskt väder. Så skönt jag andades vårkänslor i min kropp. Stannade till och tog lite bilder innan jag gick vidare. Skulle besöka Hela människan. De hade renoverat loppisen och skulle ha ny invigning.  Men där inne blev jag inte långvarig jag fann inget av intresse för mig.

 
 

Gick till gästhamnen som låg bakom och tog lite fina bilder med min kamera. Det var en väldigt fin dag. Tog lite mer bilder innan jag började så sakta att gå in mot stan.  Stannade till i vår stadspark och tog bilder. Där hade de satt upp ett stort hjärta som lyste så fint och vackert.

 
 

Gick vidare ner mot stan där jag skulle sätta in pengar och även köpa mig något att äta. Gick in till mitt favoritställe, Café Paus till Tony. Han blir alltid så glad när jag kommer dit. Så trevlig och alltid så vänlig. Det är alltid väldigt god mat och bemötande. Schnitzel med pommes fick det bli riktigt gott var det som alltid. Tackade ordentligt för mig.

 
 

Tog de sista korten innan jag gick och lämnade in tipset. Nöjd var jag med dagen och promenaden så jag vände och gick sakta hemåt. En fågel flög sin väg. Nöjd kände jag mig där jag promenerade. Stannade flertal gånger för att ta lite kort.

 
 

När jag kom hem var det så skönt att ta av sig och krypa ner lägga sig på soffan och slå på tv:n kika på ishockey. Det blev en riktigt spännande bra match mellan Frölunda och Skellefteå. En fin lördag som fortsatte med en lugn kväll.

Fridens Mikael.