Bokrea – en riktig tradition med en kopp kaffe och en smörgås

 
 

Något jag tycker mycket om det är att läsa böcker. Det ger mig en stunds skön avkoppling från allt det andra i vardagen och livet. En tradition jag haft i många års tid det är att besöka årets bokrea. Det är alltid spännande att se vilka nya böcker som kommer ut. Jag tycker mycket om att läsa självbiografier och en hel del om sport nån deckare ibland.

 
 

En av de bästa böcker jag har läst är Zlatans bok ”Jag är Zlatan” Den berörde samtidigt. Där får man en helt annan bild av Zlatan. Sedan har jag läst fantastiska biografier med Ozzy Osbourne så fascinerande historia och vilket liv han levt. Sedan Ace Frehley som var med i gruppen Kizz. Hammerfall var också en bra bok likaså Robert Gustavsson.

 
 

Ja det är många som jag har läst. Klockan sju skulle Minevara bokhandel här i Kristinehamn slå upp portarna till årets mässa. Steg upp lite tidigare för att i lugn och ro äta frukost. Så gött att sitta och koppla av. Straks efter klockan sju var jag nere på stan. Först blir det att besöka bokrean sedan gå ut och ta en kopp kaffe och en smörgås.

 
 

Två böcker hade jag hittills sett som jag tänkt att köpa. En bok om sångaren Brian Johnson i ACDC ”Livet enligt Brian”. Sedan en bok om Eldkvarn. När jag steg in var där redan några kunder. Hittade en deckare med som åkte med. Det fanns en hel del olika böcker. När jag så var klar gick jag vidare till bageriet Höghuset. Nu skulle det smaka gott med en kopp kaffe och en äggsmörgås. Satte mig ner och bara njöt en lugn avkopplande miljö. Då var bokrean över för denna gång för mig.

Fridens Mikael.