Foto tur i skärgården

 
 

Vi har haft några veckor med riktigt vinterväder. Mycket snö, solsken och en temperatur ner och ibland över tjugo minusgrader. Jag och min bror tog en tur ut till vår fina skärgård här i Kristinehamn för att fotografera. Denna söndag var vädret så himla fint och vackert.

 
 

Packade ner kameran och såg sedan till att jag hade allt det andra som jag behövde ha med mig. Så svängde jag hem och hämtade min bror Markus. Vi åker ofta ut tillsammans för att fotografera. Nu styrde vi färden ut till vår vackra fina skärgård här i Kristinehamn. Det är så otroligt vackert där ute året om tycker jag.

 
 

Stannade till och steg ur bilen för att ta lite kort direkt. Det finns så många fina vyer och ställen i vår skärgård.  Brukar alltid säga att man ska ha en cykel sedan cykla ut eller promenera ut då får man uppleva Kristinehamns fina skärgård allra bäst.

 
 

Åkte vidare och stannade där de lägger i och även tar upp båtar. Där ligger också livräddningsbåten Victoria. Åkte vidare ut till udden där Picassostatyn står. Pablo Picassos monumentskulptur föreställande hans hustru. Den lockar hit väldigt många turister till Kristinehamn och vår skärgård. Isen var riktigt tjock så vi promenerade ut på den en bit för att ta lite fler bilder.

 
 

Det var mycket folk ute och promenerade på isen. Det är var en oerhört vacker och fin dag. Solen började sakta gå ner och jag tog de sista bilderna. Vi gick till Picassos veranda som ligger längst ut i vår skärgård där kan man fika och äta lite enklare luncher. Ett mysigt och trevligt ställe. Skönt att komma in i värmen med och få i oss något att äta. Det blev hemlagad lasagne som var fantastisk god. Efteråt när vi var klara åkte vi hemåt nu skulle det bli skönt att komma in i värmen. Tömma kameran och redigera bilder.

Fridens Mikael.